REKLAMI GEÇ

Orman işçileri 2 bin rakımda iftar açtı

Orman işçileri 2 bin rakımda iftar açtı

Orman yangınlarına karşı 24 saat nöbette olan orman işçileri, iftarını da yüksek rakımlı tepelerde yapıyor. Hak İş Denizli İl Temsilcisi ve Öz Orman İş Denizli Bölge Başkanı Halil Turan, orman yangını söndürmede görevli işçileri ve yangın kulelerinde görevli personele ziyaretlerde bulunuyor. Kartal, Belenardıç ve Gülbağlık yanın kulelerini ziyaret eden Turan, iftarını da kule görevlileri ile birlikte açtı. Orman çalışanları ile aynı iftar sofrasını paylaşmaktan…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2014 Salı, 11:57

denizli-yangin-kulesi-iftar-h

Orman yangınlarına karşı 24 saat nöbette olan orman işçileri, iftarını da yüksek rakımlı tepelerde yapıyor.

Hak İş Denizli İl Temsilcisi ve Öz Orman İş Denizli Bölge Başkanı Halil Turan, orman yangını söndürmede görevli işçileri ve yangın kulelerinde görevli personele ziyaretlerde bulunuyor.

Kartal, Belenardıç ve Gülbağlık yanın kulelerini ziyaret eden Turan, iftarını da kule görevlileri ile birlikte açtı.
denizli-yangin-kulesi-iftar-ic

Orman çalışanları ile aynı iftar sofrasını paylaşmaktan onur duyduğunu ifade eden Turan, “Mübarek ayda, yerleşim yerlerinden uzakta, yüksek rakımlı bölgelerde kurulu yangın kulelerinde 7 gün 24 saat esasına göre görev yaparak ormanlarımızı koruyan orman işçilerimizin iftar sofralarına konuk oluyoruz. Bu ziyaretlerimizde üyelerimizin istek talep ve beklentilerini de öğreniyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı