REKLAMI GEÇ

Özhan Acıpayamlılarla buluştu

Özhan Acıpayamlılarla buluştu

Ramazan etkinliklerini ilçelere taşımayı sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, ünlü sanatçı Ahmet Özhan’ı Acıpayamlılarla buluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Temmuz 2014 Pazartesi, 14:32

Acıpayam meydanında düzenlenen konserde, tasavvuf müziğinin vazgeçilmeyen sanatçısı Ahmet Özhan birbirinden güzel eserleri ile Acıpayamlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere kızı Ceyda Zolan ile birlikte katılan Başkan Zolan, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Binlerce kişinin büyük bir beğeni ile izlediği konserin ardından sanatçı Ahmet Özhan, Başkan Zolan’a kendisini Acıpayamlılar ile buluşturduğu için teşekkür ederek, “Gönül gönüle gelmiş olduk. Cenabı hak yine birlikte olmayı nasip eylesin, bizi gönülden çıkarmayın, bizde dualarla sizin yanınızdayız. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyoruz” dedi. Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ise, bu geceyi Acıpayam’a yaşatan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve sanatçılara teşekkür etti. Şevkan, “Bundan böyle Acıpayamlılardan aldığımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın verdiği destekle el ele daha çağdaş, daha güzel ve daha temiz bir Acıpayam yaratma yolunda hep beraber yürüyeceğiz” diye konuştu.

Denizli’de Ramazan etkinlikleri

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde sürdürdüğü Ramazan etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda her gün binlerce kişinin akın ettiği İncilipınar Parkı’nda sanatçı Mustafa Caymaz tasavvuf müziği konseri ile yer aldı. Sanatçının söylediği eserler Denizlilileri mest ederken, Adalet Parkı’nda ise sahneye Işıl Koç çıktı. Sevilen şarkıları vatandaşları coşturan Işıl Koç, büyük beğeni topladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı