REKLAMI GEÇ

CAHİT BERKAY, DENİZLİHABER’DEN DENİZLİLİLERE SESLENDİ

CAHİT BERKAY, DENİZLİHABER’DEN DENİZLİLİLERE SESLENDİ

Fiziksel ve Bedensel Engellileri Koruma ve Kalkındırma Derneği’nin, 25 Mayıs’taki ‘Engelsiz Gecesi’nde konser vermek üzere Denizli’ye gelen, Moğollar’dan Cahit Berkay, Denizlililere, Denizlihaber.com aracılığıyla seslendi. Berkay, “Bu güzel ve özel geceye, tüm Denizli halkını bekliyoruz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2011 Salı, 13:28

Fiziksel ve Bedensel Engellileri Koruma ve Kalkındırma Derneği’nin, Engelliler Haftası nedeniyle düzenlediği konserde, efsanevi rock topluluğu Moğollar, Denizlililerle buluşacak. Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda, 25 Mayıs Çarşamba akşamı verecekleri konser öncesinde, Moğollar’dan Cahit Berkay, Denizlihaber’e özel açıklamalarda bulundu. Berkay, Denizlihaber.com’a yaptığı özel açıklamada, tüm Denizli halkını konsere davet etti.

“KONSER TEKLİFİNİ HİÇ TEREDDÜT ETMEDEN KABUL ETTİK”
Denizli’de en son Pamukkale Üniversitesi içerisinde bir konser verdiklerini hatırlatan Cahit Berkay, “Denizli her zaman keyifli konserler verdiğimiz bir şehir. Etkinliğin ‘Fiziksel ve Bedensel Engellileri Koruma ve Kalkındırma Derneği’ tarafından organize edildiğini duyduğumuzda da tereddüt etmeden teklifi kabul ettik. Engel tanımayan insanlarla Açıkhava Tiyatrosu’nda birlikte olmak, bizim açımızdan hem mutluluk hem gurur verici. Bu güzel ve özel geceye tüm Denizli halkını bekliyoruz” dedi.

GELİRİYLE TEKERLEKLİ SANDALYE ALINACAK
Açık Hava Tiyatrosu’nda, 25 Mayıs 2011 Çarşamba akşamı saat 20.00’de başlayacak özel gecenin sunuculuğunu ünlü manken ve oyuncu Arzu Yanardağ gerçekleştirecek. Gelirleriyle 100 fiziksel engellinin tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılayacak olan bu anlamlı etkinlik, dernek tarafından Engelliler Haftası nedeniyle gerçekleştiriliyor.

SEMAZENLER DE SAHNE ALACAK
Gece ilk olarak semazenlerin sahnesiyle başlayacak. Ünü Türkiye sınırlarını aşıp, dünyaya yayan mistik semazen gösterisi, Pamukkale Semazen Grubu tarafından sahnelenecek. Gecede aynı zamanda yerel sanatçı Hurşit Çakır da şarkılarını seslendirecek.

AMACIMIZ DİKKAT ÇEKMEK
Dernek Başkanı Yıldıray Sert, “Amacımız müzik gibi bir evrensel dili kullanarak engelliler konusunda Denizlililerin dikkatini çekmek. Zaten gecemizin tüm gelirini 100 engellimizin sandalye ihtiyacını karşılamak üzere kullanacağız. Kentte engelliler üzerine bir bilincin oluşması adına, ortaya küçücük bir katkı koyabilirsek ne mutlu. Tüm Denizlilileri o gece, Açık Hava Tiyatrosu’na davet ediyoruz” diye konuştu. Sert, geceye katılmak isteyenlerin derneğin 0 258 264 39 00 numaralı telefonlarından ve www.fizbender.org.tr internet sitesinden kendileriyle temasa geçebileceğini duyurdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı