REKLAMI GEÇ

DENİZLİHABER ULAŞTI!

DENİZLİHABER ULAŞTI!

Denizli dün öğle saatlerinden itibaren Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin ağzından çıkacak açıklamaları merak ediyor. Medya ancak Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Karayelle görüşebiliyor. Denizlihaber, sabah Nihat Zeybekci’ye ulaştı! Peki Zeybekci, son gelişmeler konusunda ne diyor?

/ DENİZLİHABER / 1 Ekim 2010 Cuma, 10:43

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, yaklaşık on gün önce telefonda görüştüğü editörümüz Sedat Kurt’un röportaj teklifini “birkaç hafta bekleyelim” yanıtıyla ötelemişti. Denizli’de son zamanlarda yaşanılanlar, belediyenin önemli projeleri ve şahsıyla ilgili siyasi kararlarının konu edileceği bu röportaj teklifini geri çevirmeyen ancak Sedat Kurt’tan biraz daha zaman isteyen Zeybekci, dün belediyeden yapılan yazılı açıklama ile önce Denizli ardından ülke gündemine oturdu.

DENİZLİHABER ULAŞTI!
Zeybekci’nin yetkilerinin bir kısmının devredilmesi ile ilgili yapılan yazılı açıklama sonrası medya başkanın peşine düşerken, Denizlihaber ulaştı. Bugün tekrar telefonla Zeybekci’ye ulaşan Sedat Kurt, röportajı hatırlattı. Yazılı açıklamanın ardından ilk kez Denizlihaber’in ulaştığı Zeybekci, Ekim ortasını işaret etti.

“YETKİ DEVRİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMAYACAĞIM”
Denizlihaber editörünün telefonla ulaştığı Nihat Zeybekci, konunun belediye içi işleyişi ilgilendiren bir durum olması nedeniyle açıklama yapmak istemediğini söyledi. Yapılan yazılı açıklamanın ise, sadece kamuoyunu ilgilendirdiği ölçüde karışıklığa mahal vermemek adına bilgi amaçlı gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı