REKLAMI GEÇ

Hacı Şerif’te sevgiyi anlatmanın tatlı yolları

Hacı Şerif’te sevgiyi anlatmanın tatlı yolları

Hacı Şerif, 76 yıllık tecrübesini konuşturdu, Sevgililer Günü’ne özel hediyelik çikolata ve şekerlemeler hazırladı. İster sevdiğinizle resminizi çikolatalı puzzle yaptırın, isterseniz onu ne katar çok sevdiğinizi çikolatalarla yazın.

/ DENİZLİHABER / 13 Şubat 2014 Perşembe, 09:45

Sevgililer Günü’nde sevdiğinize tatlı bir sürpriz yapmak istiyorsanız, Hacı Şerif’e uğrayın. O’na “Seni seviyorum” derken, hediyenizle şaşırtın. Çünkü Hacı Şerif, bunu başarabileceğiniz birçok alternatif sunuyor size…

RESMİNİZLE ÇİKOLATALI PUZZLE YAPTIRIN
Seçenekler arasında en dikkat çekeni ise sevdiğinizle fotoğrafınızı çikolatalarla puzzle yaptırmak olabilir. Fotoğrafınızla gidiyorsunuz ve gerisini ustalara bırakıyorsunuz. Size 14 Şubat için güzel olduğu kadar tatlı bir hediye hazırlanıyor.

ÇİKOLATALI HARFLERLE AŞKINIZI ANLATIN
Sevdiğinizin kalbine hoş bir dokunuşta bulunabileceğiniz bir diğer alternatif ise çikolatalarla oluşturulmuş sevgi sözcükleri. Siz sevgilinize o’nu ne kadar sevdiğinizi anlatmak için en uygun cümleyi bulun yeter. Harfli çikolatalarla yazılmış sevgi sözcükleri bir araya getiriliyor ve güzel bir 14 Şubat hediyesi hazırlanıyor.

Hacı Şerif İşletme Müdürü Özgür Öz, “Çikolatanın karşı konulmaz tadını, mükemmel bir tatlı deneyimiyle buluşturan, Denizli’de tatlı denildiğinde ilk akla gelen Hacı Şerif, Sevgililer Günü için hazırlanan romantik aşk çikolatalarıyla bu özel günü gerçek bir şölene dönüştürüyor. Sevdiğine güzel bir sürpriz yapmak isteyenleri, mağazalarımıza bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı