REKLAMI GEÇ

Özel güne özel mekan: Eat’n Joy

Özel güne özel mekan: Eat’n Joy

Sevgililer Günü’nde sevdiğinize özel hissettirebileceğiniz özel bir mekan Eat’n Joy. Sevgililer Günü için iki ayrı program hazırlandı. İsterseniz bahçe katında Tequila’yı dinleyin, isterseniz Eat’n Joy Lounge’de Tahta ile eğlenin… Fasılsız olmaz diyorsanız, o alternatif de var.

/ DENİZLİHABER / 12 Şubat 2014 Çarşamba, 09:43

Sevgililer Günü için nezih bir eğlence mekanı arayan okurlarına alternatifler sunan Denizlihaber.com’un tavsiyelerinden biri de Eat’n Joy. Çamlaraltı Mahallesi’nde hizmet veren Denizli’nin seçkin mekanı Eat’n Joy, sevdiğinize kendini özel hissettirebileceğiniz gözde bir mekan.

İşletme, bu özel günü özel kılmak için iddialı bir konsept hazırladı. Sevgililer Günü’nde Eat’n Joy’u tercih edenlerin, tercih hakkı da olacak. Çünkü 3 farklı eğlence programı var. İsterseniz, bahçe katında Tequila’yı dinleyin, isterseniz Eat’n Joy Lounge’de Tahta ile eğlenin. Fasıl eşliğinde bir eğlence tercih edenler ise Eat’n Joy Güverte’de ağırlanacak.

Eat’n Joy’da Sevgililer Günü eğlencesi, gecenin geç saatlerine kadar devam edecek. Eat’n Joy’da şimdiden yerinizi ayırtmak için 212 45 90 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı