REKLAMI GEÇ

AŞKINIZI ALTINBAŞ İLE ANLATIN

AŞKINIZI ALTINBAŞ İLE ANLATIN

Altınbaş, Sevgililer Günü’nde çok özel bir hediye ile aşkını ifade etmek isteyenler için “Bless Koleksiyonu”nu hazırladı. Pırlanta detaylarla işlenmiş akik, mavi topaz ve ametist taşlı kolyeler ile eşsiz bir güzellik sunan Altınbaş, 14 Şubat’ta sizleri sevginizin enerjisini yansıtmaya davet ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2015 Cumartesi, 10:00

Altınbaş’ın Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan Bless Koleksiyonu’nu beğeniye sunan Başbuğ Kuyumculuk, 14 Şubat’a özel hediye arayışında olanlara “Sevginize bereket katacak mavi topaz ve aşkınızı canlandıracak olan ametist ile sevginizin enerjisini yansıtın” çağrısını yapıyor.

PARLANTA VE ALTIN, DOĞALTAŞ İLE BİRLEŞTİ
Sevgi ve aşkı en iyi şekilde ifade etmek isteyenlerin için göz alıcı pırlanta ve altın ile enerji veren doğaltaşı zarif bir tasarımla birleştiren Altınbaş, göz alıcı kolyeleri görmeniz için aşıkları mağazalarına davet ediyor.

AŞK TAŞI BU KOLYEDE
Altınbaş’ın çok özel ve zarif bir tasarımla hazırlayıp, Bless Koleksiyonu ismiyle beğeniye sunduğu kolyelerde “aşk taşı” olarak bilinen akik, mavi topaz ve ametist yer alıyor.

Bless Koleksiyonu’nda yer alan mor renkli ametist taşlı kolyeler, birçok kültürde kraliyet ailelerinin gözde takılar olarak dikkati çekiyor. Kırmızı renkli akik taşının ise koruyucu özelliği olduğuna inanılıyor. Doğada nadir bulunan topaz taşının da güçlü enerjisiyle sevgi ve sadakati artırdığı ifade ediliyor.

BLESS KOLEKSİYONU’NU GÖREBİLECEĞİNİZ ADRESLER
Altınbaş’ın 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı Bless Koleksiyonu’nu Başbuğ Kuyumculuk’un Bayramyeri Meydanı No: 2/A ve Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’ndeki mağazalarında görebilir ve temin edebilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı