REKLAMI GEÇ

Sevgililer günü’nde ne yapmalı?

Sevgililer günü’nde ne yapmalı?

Sevgililer Günü yaklaştı. Bu özel günde nereye gidilir, ne hediye alınır, kişisel bakım nasıl yapılır? Denizlihaber.com, okurları için Denizli’deki seçenekleri derledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2015 Cuma, 15:45

Tam bir alış-veriş çılgınlığının yaşandığı 14 Şubat Sevgililer Günü için geri sayım başladı. Her yıl özel etkinliklerle kutlanan, takvim yaprağının bu renkli 24 saatinde neler yapılır? Hangi mekanlara gidilir, nerede ve nasıl hazırlanılır, elbette ne hediye alınır? Denizlihaber.com her yıl olduğu gibi bu yıl da okurları için araştırdı. Ama önce Sevgililer Günü’nün çıkış hikayesi…

NEREDEN ÇIKTI BU SEVGİLİLER GÜNÜ
Sevgililer Günü’nün tarihçesi 3. Yüzyıla dayanır. Bu dönemde Aziz Valentine’nin kıydığı nikahlar özel günün temelini oluşturur. Dönemin Roma İmparatoru 2. Claudius’un ordusunu güçlendirmek için genç erkeklerin evlenmelerini yasaklamasına rağmen Aziz Valentine gizli nikahlar kıyarak genç aşıkları birleştirir. Durumun ortaya çıkmasından sonra Aziz Valentine 14 Şubat tarihinde idam edilir. Bu nedenle her yıl 14 Şubat, Sevgililer Günü olarak kutlanır.

twins-anonsGÜZEL GÖRÜNMEK İÇİN TWİNS
Herkes Sevgililer Günü’nde kendisini özel hissetmek ister. Bunun için Denizlihaber.com’un önerdiği mekanların başında Twins Kuaför geliyor. Özel ve güzel görünmek isteyen bayanlar kendilerini rahatlıkla Twins’in deneyimli ekibinin ellerine bırakabilir. Sektöründe fenomen olan Erhan Aydın’ın önderliğindeki Twins ekibi özel saç tasarımlarının yanı sıra makyajda da uzmanlaşmış durumda. Aydın’ın tavsiyeleri arasında renkli kakül ve dalga model yer alıyor. Emrah Aydın’ın topuz modelleri isteyenler için de alternatifleri var. Makyajda ise Feriha Dayıbaşı’nın uzman ellerinde çok özel tekniklere açık olun.

altınas-anonsHEDİYE DERDİNE BAŞBUĞ KUYUMCULUK SON VERİYOR
Kuşkusuz partnerinize Sevgililer Günü’nde alacağınız hediye o günün seyrini baştan sona değiştirecektir. Bu nedenle sıradanlıklardan uzak durun. Hediye takılar konusunda tam bir uzman olan Altınbaş sizi düşünmekten ve kararsızlıktan kurtaracak. Sevginizin enerjisini yansıtacak çok fazla seçeneklerle dolu Altınbaş Bless Koleksiyonu’nun geri çevrilemeyeceğinden emin. Pırlanta ve altının doğal taşla buluştuğu kombinasyonlar, aşk taşlı kolyeler Başbuğ Kuyumculuk’ta sizleri bekliyor.

telve-anonsTELVE SİZLERİ DAVET EDİYOR
Sevgililer Günü’nde özel bir akşam yemeği planlıyor buna karşın tüm maaşınızı bir yemeğe vermek istemiyorsanız Telve Restaurant’ın kapıları sizlere sonuna kadar açık. Denizli’de kaliteli hizmeti, renkli eğlenceleri, güler yüzlü personeli ile dikkat çeken Telve Restaurant, sevgililer günü için müşterilerine sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Kent merkezindeki ender eğlence merkezlerinden biri olan Telve’de 14 Şubat gecesi yer yerinden oynayacak.Rohat Ağaçe ve Sevgi Erdaş’ın sahne alacağı gecede kişi başı sadece 75 lira ödeyeceksiniz. İki yerli içki de bu fiyata dahil olacak. Zengin menüsü ile Telve rezervasyonları bekliyor.

anon

FORUM ÇAMLIK SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE NEFES KESECEK!
Sevgililer Günü’ne özel dekoruyla çiftleri karşılamaya hazırlanan Forum Çamlık, aşıkların kalbini ısıtan romantik bir ortam sunacak. Işıl ışıl kalplerle süslenen alışveriş merkezi, hem gözlere hem gönüllere hitap edecek. Sevgililer Günü’ne dolu dolu hazırlanan Forum Çamlık, 14 Şubat’ta saat 15.00’te Ayşe Arman ve Tuna Kiremitçi’yi aşk üzerine keyifli bir söyleşide Denizli halkıyla buluşturacak. ‘Nefes Kesen Aşklar’ın konuşulacağı söyleşide ilişkilerden tutkuya, ayrılıklardan hüzünlere kadar aşka dair her şeye yer var.

ic-1TERAS PARK’TA 14 ŞUBAT
Denizli’de birçok kişi tarafından beğeni ile takip edilen fotoğrafçı Mehmet Can’ın fotoğraflarından oluşan sergi 14-22 Şubat tarihleri arasında Teras Park’ta ziyaretçilerini bekliyor olacak. Serginin yanı sıra alışveriş merkezi ziyaretçilerini güzel bir sürpriz bekliyor. Teras Park’ta O Kart ile 50 TL’lik alışveriş yapan çiftler de kendileri için özel olarak hazırlanan alanda fotoğraflarını çektirecek ve günün anısı olarak ömür boyu saklayabilecekler. Sevgililer Günü’nde beğeni ile izlenen Yetenek Sizsiniz programında izleyicilerden %91 oy alarak yarı finale yükselen İzmir Flash mob ekibi de birbirinden güzel ve eğlenceli dans gösterileri ile Teras Park ziyaretçileri ile buluşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı