REKLAMI GEÇ

TERAS PARK’TA 14 ŞUBAT

TERAS PARK’TA 14 ŞUBAT

Teras Park Sevgililer Günü’nde ziyaretçilerine birbirinden güzel etkinlikler sunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2015 Cumartesi, 09:46

Denizli’de birçok kişi tarafından beğeni ile takip edilen fotoğrafçı Mehmet Can’ın fotoğraflarından oluşan sergi 14-22 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor olacak. Serginin yanı sıra alışveriş merkezi ziyaretçilerini güzel bir sürpriz bekliyor. Teras Park’ta O Kart ile 50 TL’lik alışveriş yapan çiftler de kendileri için özel olarak hazırlanan alanda fotoğraflarını çektirecek ve günün anısı olarak ömür boyu saklayabilecekler. 

İZMİR FLASH MOB EKİBİ TERAS PARK’TA
Sevgililer Günü’nde beğeni ile izlenen Yetenek Sizsiniz programında izleyicilerden %91 oy alarak yarı finale yükselen İzmir Flash mob ekibi de birbirinden güzel ve eğlenceli dans gösterileri ile Teras Park ziyaretçileri ile buluşacak.

AŞK ŞARKILARI İLE ROMANTİK BİR SEVGİLİLER GÜNÜ
Fotoğraf sergisi ve dans gösterilerinin yanı sıra trio müzik ile ziyaretçilerin en sevilen aşk şarkılarını dinleyebileceklerini belirten Teras Park Alışveriş Merkezi Müdürü Osman Koçaslan, “Alışveriş merkezimize gelen ziyaretçilerimizin aynı zamanda güzel vakit geçirmeleri için Sevgililer Günü’ne özel yine kendilerinin severek takip ettiği İzmir Flash Mob ekibini davet ettik. Müzik dinletimiz ile de sevilen aşk şarkıları eşliğinde Teras Park’ta geçirecekleri zamanı daha değerli kılmak istedik. Sevgililer Günü’nü müziğin ve dansın ritminde geçirmek isteyen herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı