REKLAMI GEÇ

FORUM ÇAMLIK’TA BÜYÜK AŞK OYUNU

FORUM ÇAMLIK’TA BÜYÜK AŞK OYUNU

Sevgililer Günü’ne özel dekoruyla kalpleri ısıtan Denizli Forum Çamlık, 14 Şubat’a kadar keyifli ve eğlenceli bir yarışmaya da ev sahipliği yapacak.Forum Çamlık’ta sevgilisini zalim kralın elinden kurtarmaya çalışacak ziyaretçiler, sevgi dolu hediyelerin de sahibi olacak.

/ DENİZLİHABER / 10 Şubat 2014 Pazartesi, 17:16

Denizlililerin buluşma noktası olan Forum Çamlık’ta bugünlerde, gökten yağan kalpler ve koridorlardaki kalp bahçeleri sayesinde her köşede aşk rüzgarı esiyor.

Sevgililer Günü’ne özel dekoruyla kalpleri ısıtan Forum Çamlık’ta 14 Şubat’ta kadar ise ziyaretçileri keyifli bir yarışma bekliyor. Üç aşamalı gerçekleşecek ‘Büyük Aşk Oyunu’nda, sevgilisini zalim kralın elinden kurtarmayı başaran ziyaretçiler, kahraman bir prens olma ve sürpriz hediyeler kazanma fırsatını yakalıyor.

Zindanın önünde duran bekçileri alt ederek sevgilisine ulaşmaya çalışan yarışmacılardan birinci aşamayı geçenler kalp şeklinde çikolata, ikinci ve üçüncü aşamayı geçmeyi başaranlarsa Mudo’dan 50 TL değerinde hediye çeki kazanacak. Üstelik yarışmaya katılan herkes sürpriz bir hediyenin de sahibi olacak.

____________________________________________________

FC_Kis450x150

____________________________________________________

Forum Çamlık Sevgililer Günü yarışmasına, tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes katılabilecek. Her katılımcı, en fazla üç kez yarışabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı