REKLAMI GEÇ

Aşk türkü tadındadır diyorsanız!

Aşk türkü tadındadır diyorsanız!

“Aşk, türkü tadındadır… Aşk bir türkünün notalarında… Melodisinde, sözlerinde gizlenir aşk” diyorsanız… Bir türkü gibi ilmek ilmek işlemişse içinize aşk, sevdiğinizle birlikte Sevgililer gününü geçirmek için işte size mükemmel bir öneri

/ DENİZLİHABER / 12 Şubat 2012 Pazar, 13:00

Anadolu’da bir başkadır aşk. Ozanların dilinde, bağlamanın telindedir duygular. Ve hiçbir şarkı bir türkü gibi anlatamaz sevdiğinize olan hisleri… Dünyanın dört bir yanında farklı dile getirilse de ezgilerde aşk, Anadolu’da en güzel türküler anlatır içimizdeki coşkuyu, acıyı, boranı, baharı…

Siz de mi böyle düşünüyorsunuz? O zaman Sevgililer Günü için Denizli’de tam size göre bir mekan öneriyoruz. Aktürk Et Balık Aile Restoran, Denizli’nin en iyi türkü gruplarından biri olan Grup Ozanca’nın sevda türküleriyle renklendireceği özel bir Sevgililer Günü etkinliği düzenliyor.

Ege’den Karedeniz’e, Trakya’dan Doğu Anadolu’ya yüz yıllardır yüreklerimize dokunan en güzel sevda türküleri eşliğinde sevdiğinizle birlikte unutulmaz bir Sevgililer Günü için Aktürk Restoran’ı tercih edebilirsiniz.

Geceye özel menüleriyle, sevdiğinizle birlikte loş ışıkta, aşk ve türkü kokan bir akşam yemeği yiyebilir, ona unutamayacağı bir gece yaşatmak istiyorsanız vakit geçirmeyin.

Kurulduğu günden bu yana Denizlililere hem kaliteli bir damak hem de tam anlamıyla müzik ziyafeti vererek, kentin eğlence mekanları arasında önemli bir noktaya gelen Aktürk Et Balık Aile Restoran’da bu özel gecede yerinizi ayırtmak, gece için bilgi almak için hemen arayın.

Acıpayam Asfaltı üzerinde hizmet veren Aktürk Restoran’a ulaşmak için 0 258 266 37 77 ve 0 532 799 39 76 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

İŞTE SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE AKTÜRK RESTORAN’DA SAHNE ALACAK GRUP OZANCA’DAN AŞK TÜRKÜLERİ;

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı