REKLAMI GEÇ

Sevgililer günü için ŞİİR gibi teklif

Sevgililer günü için ŞİİR gibi teklif

Sevgililer günü deyince akla aşk, aşk deyince Şiir gelir. Bu anlamlı gün kutlamak isteyenlere işte adına yakışır bir mekan; Şiir Otel. Çılgın, romantik veya masum… Sürpriz dolu, farklı, heyecanlı… Tüm aşıklar; Şiir Otel’in bu özel gün için hazırladığı sürprizleri muhakkak okuyun.

/ DENİZLİHABER / 9 Şubat 2012 Perşembe, 13:53

Sevgililer günü, evli ya da bekar  tüm sevenlerin dünya genelinde kutladığı “aşk” temalı özel günlerden biri. Denizlililer bu özel günü hangi mekanda kutlayacaklarını düşüne dursun, kentin en iyi şehir otellerinden Şiir Otel, açık bir adres verdi bile…

Sevgililer günü için, bu önemli günün adına ve konseptine göre en anlamlı mekan olduklarının altını çizen Şiir Otel, tüm çiftleri bu gün için düzenlen özel galaya bekliyor.

Sevgililer, gece boyunca Grup İlla’nın romantik melodileri yanında Gitarist Çağlar’ın eşliğinde en güzel aşk şiirlerini dinleyerek  Şiir Otel’in romantizmini yaşayacaklar. Otel hedef kitle olarak 18 ile 65 yaş arası tüm aşıkları bu özel gün için düzenlenen etkinliğe davet etti.  Şiir Otel, aşıkların gönüllerince eğlenebilmeleri için 3 ayrı seçenek sunuyor.

ÇILGIN AŞIKLAR SEÇENEĞİ
İlk seçenek çılgın aşıklar için. Sınırsız alakart çeşitleri ve çılgın sürprizleri içeren çılgın aşıklar seçeneğinde, zengin ve farklı hizmet almak isteyenler için a’la kart menüsünü sunacak olan Şiir Otel’in bu seçeneği sınırsız. Çılgın aşıklar, istedikleri yemekleri  ve içecekleri  alabilecekleri bu seçenekte, arzularına  göre şampanya, kaliteli şarap ve  yabancı diğer içkileri tercih edebilecek.

ROMANTİK AŞIKLAR DA UNUTULMAMIŞ
Şiir otel’in bu anlamlı gün için hazırladığı ikinci seçenek de romantik aşıklar için. Otel, limitli içkili romantik aşıklar menüsü ile bu konsepte uyan Denizlililerin kalbini tam 12’den vurmayı hedefliyor. Romantik Aşıklar seçeneğinde, sürprizlerle dolu menü, limitli içkili olarak sunulacak. Bu özel menünün fiyatı ise yalnızca 45 TL.

MASUM AŞIKLAR EĞLENMESİN Mİ?
Şiir Otel’in üçüncü seçeneği ise daha çok genç kitle için. Belki de yaşamları boyunca böylesine özel bir günü kaliteli bir otel resepsiyonunda kutlamayı akıllarından bile geçirmeyen genç aşıkları da düşünen Şiir Otel, bunun için masum aşıklar seçeneği hazırladı. Çerezi yanında limitli alkollü içkilerini yudumlayarak eğlenmeyi tercih eden masum aşıklar için menü fiyatı ise yalnızca 30 TL.

GELİN BİRLİKTE SÜRPRİZ YAPALIM
Şiir Otel’in Sevgililer Günü için hazırladıkları, bunlarla da sınırlı değil. Otel tüm müşterilerine bu günün anlamına özel her türlü hizmeti vermeye hazır. Bunların başında sevdiğinize yapacağınız hoş sürprizler geliyor. Rezervasyon esnasında otelle sürpriz yapmak için iletişime geçebilir, her türlü çılgın sürprizleriniz için Şiir Otel’le birlikte hareket edebilirsiniz. Otel sevdiğinize yapacağınız sürprizleri sizin adınıza bu özel gecede hazırlayabileceği gibi, size farklı ve çılgınca sürpriz fikirler de sunacak. Otel bu konuda çok ilginç ve yıllarca unutulmayacak ayrıcalıklı bir sürprizler listesiyle sizi bekliyor.

DAHA FAZLASI DİYENLER İÇİN
Şiir otel, Sevgililer Günü için oteli tercih edecek Denizlililere yönelik bir dizi sürpriz yarışma da hazırladı. Bunun yanın sıra, Şiir Otel yöneticileri  sevgililer gününde uygulanmak üzere  özgün sürpriz fikirlerini derleyebilmek için Facebook  Şiir Otel Grubu’nda farklı bir konu başlığını da tartışmaya açtı. Şiir Otel’in Facebook Grubu’na üye olarak aklınızdaki en çılgın ve farklı  fikirleri otel yetkilileriyle paylaşabilirsiniz.

EN İYİ FİKİRE SEVGİLİLER GÜNÜ ÜCRETSİZ
Şiir Otel, gerek Facebook sayfasından gerekse otele bizzat ulaşarak kendisine ait en iyi fikri verenlere,  sevdiğiyle birlikte Şiir Otel Sevgililer Günü galasına ücretsiz katılma şansı tanıyacak.

BU ÖZEL GÜN ERKEN BİTMESİN DİYORSANIZ!
Şiir Otel bu özel gece için kendilerini tercih eden Denizlililere Sevgililer Günü özel konaklama fiyatları da çıkardı. Paket fiyatlarla birlikte gecenin diğer ayrıntılarını öğrenmek ve  ön rezervasyon yaptırabilmek için 0 258 266 22 55 numaralı telefonu aramanız yeterli olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı