REKLAMI GEÇ

2017’ye Renes Balık’ta Merhaba Deyin

2017’ye Renes Balık’ta Merhaba Deyin

“Denizden babam çıksa yerim, lakin iyi pişmesi gerek” diyenler için kısa süre önce Acıpayam Asfaltı üzerinde nezih bir mekan oluşturan Renes Balık Restoran, Denizlililer için muhteşem bir yeni yıl programı hazırladı. Konuklar için zengin bir menü hazırlayan Renes Balık, birbirinden ünlü sanatçılarıyla yeni yıl misafirlerine doyumsuz bir eğlence vaat ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2016 Perşembe, 08:54

Kısa süre önce hizmete girmesine rağmen, yeşillikler içindeki nezih mekanı, zengin menüsü, taze balık çeşitleri ve profesyonel kadrosu ile Denizli halkının vazgeçilmezleri arasına girmeyi başaran Renes Balık Restoran, 2017’ye merhaba demeye hazırlandığımız şu günlerde konukları için dopdolu bir yılbaşı programı hazırladı.

Yeni Yıla Özel Leziz ve Zengin Menü
Yeni yıl gecesi için tüm hazırlıklarını tamamlayan Renes Balık Restoran, misafirleri için birbirinden leziz ve zengin bir menü sunacak.14 ayrı mezenin oluşturduğu ordövr tabağında; atom, domates, salatalık, fava, hamsi marin, patlıcan salata, köz kapya biber, ekşili mantar, dana jambon, zeytinyağlı balıklı pazı sarma, hardal otu, manço, peynir ve kaşar peyniri yer alıyor.

Ara sıcaklarda konuklarına kremalı sos ile okyanus lokumu, çin böreği, kalamar tava, mevsim yeşillikleri salatası, söğüş tabağı ve midye dolma sunacak olan Renes Balık, ana yemek olarak pesto sos ve kremayla tatlandırılmış erişte eşliğinde dana fileminyon veya köri soslu levrek lokumu ikram edecek.

Yemeğin ardından kabak tatlısı, ayva tatlısı ve baklava ile konukların ağzını tatlandıracak olan Renes Balık menüsünde ayrıca karışık meyve tabağı, patlamış mısır ve karışık çerez yer alıyor. Gecenin sonunda ise konuklara işkembe çorbası ikram edilecek.

Ünlü İsimler Yılbaşında Renes’te
Konukları için birbirinden ünlü isimleri Denizli’ye getiren Renes Balık’ta farklı tarzı ve sempatik tavırları ile ünlü VJ. Bülent ve Zeynep Onat ile misafirlerine müzik ziyafeti sunacak. Yemek başlangıcında fasıl heyeti ile misafirlerini karşılayacak olan Renes Balık Restoran’da 2016’ya veda edilecek anlarda ise sahneyi oryantal İrem alacak.

Renes’ten Çocuklara Özel Animasyon Programı
Renes Balık, yeni yıl akşamı çocukları da unutmayarak, minik konukları için sürprizler hazırladı. Yeni yıl misafiri minikler için özel bakıcılar eşliğinde çocuk oyun alanları oluşturan Renes Balık, eğlenceli animasyonlarla çocuklara unutamayacakları bir yılbaşı akşamı yaşatacak.

Gecenin Sonunda Renes’ten Şoför Hizmeti
Yeni yıl için muhteşem bir yılbaşı programı hazırlayan Renes Balık, konuklarını gecenin sonunda da yalnız bırakmayacak. Alkol alan konukları için ulaşım imkanı sağlayan Renes Balık, kendi araçlarıyla gelenler için şoför hizmeti vererek, konuklarının güvenli bir şekilde evlerine dönmelerini sağlayacak.

Rezervasyon için:Konuklarına limitli 35’lik yerli içecek sunacak olan Renes Balık’ta muhteşem bir yeni yıl gecesi yaşamak için yalnızca 170 TL ödenecek. Acıpayam Asfaltı üzerinde bulunan Renes Balık’ta muhteşem bir yılbaşı gecesi geçirmek isteyenler 0 (258) 266 43 44 ve 0 532 113 23 30 numaralı telefonlardan rezervasyon yaptırabilirler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı