REKLAMI GEÇ

2018’e 80’ler-90’larla girmek istiyorsanız Rainbow

2018’e 80’ler-90’larla girmek istiyorsanız Rainbow

80’ler-90’lar konseptiyle Denizli’nin artık vazgeçilmez mekanlarından biri haline gelen Rainbow Cafe Bar, bu yılbaşında da retro eğlencenin dibine vurmak isteyenler için enfes bir adres. Zekai Serbest’in DJ performansı, 80’ler ve 90’ların tadıyla yeni yıla girmek istiyorsanız yolunuz Rainbow’dan geçsin.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2017 Pazar, 08:30

Artık bilenler biliyor!.. Denizli’de akşama nerede başlanırsa başlansın, final 80’ler-90’lar tadında Rainbow Cafe Bar’da yapılıyor.

İşte bu nedenle yılbaşı akşamına nerede başlarsanız başlayın, yeni yıla kesinlikle Rainboow’da girin. Bu kadar iddialı olan biz değil, Rainbow’un kalıplaşmış müşterileri. Denizlililerin klasikleri arasına giren bu önemli mekan, size retro tadında bir yılbaşı eğlencesiyle 2018’e girme vaadinde bulunuyor.

80’LER 90’LARIN KENTTEKİ TEK ADRESİ
Film Severler Derneği Lokali işletmecisi Zekai Serbest’in yıllar önce Baron’un bahçesinde yarattığı ve kısa sürede fenomen olan Rainbow, çaldığı yerli yabancı ‘80’ler 90’lar’ klasikleriyle eğlendiriyor. Yeni ve geniş mekanıyla geçtiğimiz yılbaşından bu yana daha geniş kitleleri hem kapalı, hem açık ortamda ağırlayabilen Rainbow’da saatler ilerledikçe eğlencenin dozu artıyor. Türkçe ve yabancı retro müziğin birbiriyle uyum içinde sunulduğu Rainbow bu yılbaşı akşamının da gözdeleri arasında olacak.

İSTER EVDEN İSTER MEKANDAN
Müdavimlerinin genel olarak saat 22.00’den sonra tabiri caizse akmaya başladığı Rainbow, yılbaşında da alışılmış konseptiyle hizmet verecek. Yılbaşı akşam yemeğinizi ister evinizde, isterseniz sevdiklerinizle birlikte bir restoran veya otelde yiyin ama finali Rainbow’da yapmayı unutmayın.

REZERVASYON YAPTIRIN
Yeni yıla, dillerimizde pelesenk olmuş, unutamadığımız 80’lerin ve 90’ların yerli yabancı klasik şarkılarının eğlenceli coverlarıyla kıpır kıpır bir giriş yapmak için bu mekanı tercih edeceklerin, önceden rezervasyona, yer ve masa ayırtmasına gerek yok.

Keza Rainbow, gece vakti kapıdan içeri girenlerin, tıka basa bir mekanda muhakkak ki tanıdık yüzleri görebildikleri, kendi olabildikleri, kasmadan eğlenebildikleri tek mekan.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı