REKLAMI GEÇ

Zeynep Dizdar ile tarihi yılbaşı

Zeynep Dizdar ile tarihi yılbaşı

Yeni yılı, tarihi bir mekanda, uzun süre unutamayacağınız bir konserle, hem de Zeynep Dizdar ile karşılamaya ne dersiniz. Kısa bir süre önce hizmete giren Akhan Kervansaray Restoran&Bar, iddialı yılbaşı programıyla şehirde kalıcı olduğunu ispatlar gibi.

/ DENİZLİHABER / 27 Aralık 2012 Perşembe, 16:18

Advertorial

Kaçınız yeni yılı tarihi bir mekanda, doyasıya eğlence ve çok özel bir konserle karşıladı? Kısa bir süre önce hizmete giren Akhan Kervansarayı Restoran&Bar, yılbaşını çok özel bir mekan ve programla kutlamak isteyenler için kaçırılmaması gereken bir hazırlık yaptı.

Son yılların en güçlü seslerinden biri olan Zeynep Dizdar’la el sıkışan Akhan Kervansarayı, yılbaşı gecesi, Denizlilileri unutulmaz bir konsere bekliyor. Selçuklu’nun bilinen son kervansarayında tarihi bir konserin tanıklarından biri olmayı tercih edenler için, kervansarayın kapıları saat 19.00’da açılacak.

Saat 21.00’den itibaren DJ Emre Aydın’ın performansıyla başlayacak doyasıya eğlence yerini saat 23.00’de sahne alacak sevilen sanatçı Zeynep Dizdar’ın muhteşem konserine bırakacak. Dizdar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürecek konseriyle, yeni yılı Denizli’de karşılayacak. Mekan işletmecileri, çiçeği burnunda restoran&barın promosyonu nedeniyle limitsiz yerli içkinin de içinde bulunduğu bilet fiyatlarını 120 TL’de tuttu. Ayrıca akşama yemekle başlamak isteyenlerden VIP seçeneklerine kadar farklı birçok detayı da planlayan Akhan Kervansarayı, yılbaşı kutlaması için tercih edilmesi gereken mekanlardan biri.

Yılbaşı özel mönü seçenekleri
Mekan, yeni yıla yemekli bir kutlamayla başlamak isteyenleri de unutmamış. Patlıcan soslu, fava, haydari, kaşar, beyaz peynir, biber dolması, kısır ve salamdan oluşan ordöv, menünün fiks başlangıcı. Ara sıcakta sigara böreği ve yıldız sosis ikramında bulunan Akhan Kervansarayı, ana yemekte farklı alternatifler sunuyor. İsteyene çipura, cips, roka, soğan salatası, isteyene tavuk şinitzel, bulgur pilavı, cips ve çeri domatesi seçeneklerini sunan tarihi mekan, bu seçeneklerin yanı sıra tavuk biftek, püre, cips, pirinç pilavı ve çeri domatesten oluşan akşam yemeğini de mönüsüne eklemiş.

Ekstra ve VIP seçenekleri de var
Yemekli konuklar için mevsim salatası, cevizli kadayıf sarma masayı süsleyen parçalar arasında. Yeni yıla tarihi mekanda Zeynep Dizdar’ı dinleyerek girmek isteyen Denizlililer’in, giriş ücretine ekstra yemek bedeli ödemesi yeterli. Gecede ayrıca, rahatına düşkünleri de düşünen tarihi mekan, Zeynep Dizdar’ın şarkılarını seslendireceği sahne önüne sınırlı sayıda VIP masaları da koymayı unutmamış.

Rezervasyon için
Akhan Mahallesi Ankara Asfaltı Üzeri 99. Sokak No 1’de hizmete giren eğlencenin tarihi mekanında yılbaşını kutlamak ve daha ayrıntılı bilgi almak için, 0 258 251 61 11 ve veya 0 532 227 16 41 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı