REKLAMI GEÇ

AQUA CITY’DE PARTİ GÜNÜ

AQUA CITY’DE PARTİ GÜNÜ

Denizlililer yeni yıl planlarını bozmadan kutlamalara erken başlayacak. AquaCity’nin ücretsiz yılbaşı partisi yarın başlıyor. Denizli iki gün süreyle eğlencenin doruklarına çıkacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2018 Cuma, 08:00

Denizli’nin özel yaşam merkezi AquaCity yeni yıl kutlamalarına başladı bile… Üstelik yılbaşı gecesi planları aksamayacak. Hafta sonunda AquaMall bahçe partisine ev sahipliği yapacak.
İki gün sürecek partiye katılım ücretsiz olacak. Yetkililer tüm Denizlilileri eğlencenin parçası olmaya davet ediyor.

DJ performansı ile kulaklarının pası silinecek Denizlililer bu çok özel partide yılın ilk karının da tadını çıkaracak. İki gün sürecek parti boyunca kar makineleri çok sayıda kardan yapmaya yetecek kadar karı parti sakinlerinin üzerine yağdıracak. 2019’un ilk karı kartopu oynamak isteyen çocukları da kendine çekecek. Bu eğlenceli ortamda Noel Baba ve Noel Anne de yeni yılın müjdecileri olarak partideki yerini alacak. Ücretsiz popcornun yanı sıra parti içinde çeşitli etkinlikler de Denizlilileri bekliyor.

Üstelik yeni yıla hediyesiz de girilmeyecek. 2019 için en iyi dileklerde bulunan katılımcılar, çekilecek kura ile AquaMall’daki seçkin markaların kaliteli ürünlerinden derlenen hediyelerle mutlu olacak.

İLK KAR AQUACITY’E DÜŞECEK
Bir süredir soğuk ve yağışlı havaların etkisinde olan Denizli kent merkezi, Aralık ayının sonuna yaklaşmasına karşın kar keyfini yaşayamadı. Şehrin yüksek kesimleri kar görmek isteyenlere şimdilik bir fırsat verse de asıl şölen AquaCity’de yaşanacak.


Kar partisi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Denizli’ye özel olarak getirtilen kar makinaları Cumartesi ve Pazar günü Denizlililerin kar özlemini giderecek. AquaMall’ı hafta sonunda ziyaret edenler aileleri ile birlikte hem seçkin markaların yer aldığı bu merkezde zamanın tadını çıkaracak hem de özlemle beklediği kar keyfini yaşayacak. Gün boyu sürecek kar keyfi AquaMall’daki dev partinin bir parçası olarak renkli görüntülere sahne olacak.

PARTİ YARIN BAŞLIYOR
AquaCity yılbaşı planlarını aksatmadan parti atmosferini Denizlililerin ayaklarına getirdi. 2019’un ilk kutlaması hafta sonu büyük katılımla gerçekleşecek. Katılımın ücretsiz olduğu bu partide dj performansının yanı sıra animatörler de çeşitli etkinliklerin parçası olarak kutlamalarda yer alacak.

Noel Baba ve Noel Anne de partinin en dikkat çekici unsurları olarak öne çıkıyor. AquaCity partiye katılım için hiçbir şart aramayacak. Tamamen ücretsiz ve herkese açık olan partide çocuklar da unutulmadı. Ücretsiz popcorn servisi soğuk kış gününe ayrı bir sıcaklık katacak. Parti cumartesi günü 14:00 – 22:00 pazar günü ise 12:00 – 20:00 saatleri arasında katılımcıları coşturacak.

ÜNLÜ MARKALARDAN HEDİYE ÇEKLERİ
Denizli’de yaşamın başladığı günden bu yana seçkin markaları ile öne çıkan AquaMall da partinin katılımcılarına önemli bir sürpriz yaptı. Yeni yıla girerken herkesin değerli bir hediye kazanma şansı bulunuyor. Bunun için tek yapılması gereken ise yeni yıla ilişkin dileklerinizi paylaşmak ve çekilişe katılmak. Parti katılımcıları arasında yapılacak çekilişle AquaMall’daki seçkin markalardan ürün kazanma fırsatı olacak.

AQUACITY’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ
AquaCity yeni yıl öncesi yepyeni bir görüntüye kavuştuturuldu. 2019’a sıcak bir karşılama için bu dev yaşam merkezinin dört bir yanı süslendi. Yılbaşı ağacı 11 metrelik boyu ile daha girişte görkemli bir karşılama vaadediyor misafirlerine bu dev yaşam merkezinin kapılarını ardına kadar açıyor. Led ışıklarla donatılmış bu ağacın süslemesinde tam 760 metre ışıklandırma kullanıldı. El arabaları şeklindeki stantlar ve kardan adamlı dev fanus da görülmeye değer. Ayrıca gece çok uzaklardan dahi görülebilecek lazer ışıkları görsel bir şölen sunmaya hazır.

GELENEKLERİ YAŞATAN EL SANATLARI SERGİSİ
Ayrıca AquaCity içerisinde geleneksel Türk sanatlarının izlerini de görmek mümkün olacak. Türkiye’nin dört bir yanından sanatçıların yaptığı hediyelik eşyalar ve el sanatları ürünleri Yılbaşı Köyü’nde meraklıları ile buluşacak. Kurulacak 16 stantta sergilenecek binlerce ürün herkese hitap edecek. 10 gün boyunca açık kalacak olan sergide cam sanatı, keçe ve deri ürünleri, ebru sanatı, su kabağı çalışmaları, ahşap oyma ve dağlama eserleri, eğitim setleri, tuz lambaları, binlerce çeşit mum, doğal sabunlar, doğal taştan takı ve tasarımlar, seramik ve çini ürünler Denizlilileri bekleyecek. Yılbaşı Köyü’nde yeni yıl için parti malzemeleri de yer alacak. Ayrıca LÖSEV ve Tema kuracakları stantlarla farkındalık oluşturmaya çalışacak.

HEDİYELİK EŞYANI ORADA YAPTIR
Yılbaşı Köyü’nde sergilenecek ve satışa çıkarılacak ürünler için Türkiye’nin dört bir yanından sanatçılar AquaCity’de buluşacak. Aydın, İzmir, Antalya, Bilecik, Muğla, Bursa, Isparta ve Denizlili sanatçıların tamamı el yapımı ürünleri iyi birer hediyelik olacak. Antalyalı cam ustaları isteyenlere, stanttaki ürünlerden farklı olarak hemen orada diledikleri tasarımları yapacak. Özel ve farklı ürünler isteyenler aradıklarını bulacak.

YILBAŞI KÖYÜ AÇILDI
Dün açılan Yılbaşı Köyü ay sonuna kadar hizmet verecek. Ziyaretçiler ister hafta sonunda partiye katıldıklarında isterlerse hafta içinde diledikleri zaman geleneksel Türk el sanatları ile buluşacak.  ‘Geçmişi Geleceğe Taşıyoruz’ sloganı ile hareket eden sanatçılar arasında devlet sanatçıları ve usta öğreticiler de bulunuyor.

ALAÇATI MUHALLEBİCİSİ DENİZLİ’DE
Türkiye’nin tatlı uzmanı Alaçatı Muhallebicisi, Kasım ayından bu yana AquaMall bünyesinde hizmet veriyor. Sımsıcak mekanı ile AquaMall’daki kaliteli markalar arasına katılan Alaçatı Muhallebicisi, 2012 yılından bu yana doğanın güzelliklerine duyulan tutkudan aldığı ilhamı ürünlerine yansıtan ve kendi alanında çıtayı yükselten bir kuruluş olarak öne çıkıyor.
Fesleğen kokan arnavut kaldırımlı dar sokakları, maviye boyanmış tahta masaları, taş duvarlardan sarkan sardunyaları ve hanımelleriyle Alaçatı mimarisini Denizli’ye taşıyan bu seçkin mekan doğallığını ve lezzetini de beraberinde getirdi.
Ege’nin kendine özgü lezzetli ve sağlıklı yemekleri ile öğle ve akşam yemek yiyebilir, keçi sütü ve gerçek meyve tanecikleri ile üretilen dondurmalarla yepyeni bir deneyim yaşayabilirsiniz. Alaçatı’nın eşsiz süt tatlıları ile kendini şımartmak isteyenler bu özel mekanı çoktan keşfetti bile…

AQUAMALL’A DENİZ GELDİ
AquaMall yeni ve seçkin markalarla ürün yelpazesini genişletmeyi sürdürüyor. Kentin önemli ihracatçılarından Baltalı Grup bünyesindeki Deniz de artık Aquamall’daki yerini aldı. Bu seçkin mağazada Jack&Jons, Only, Pieces ve Vero Moda gibi önemli markaların eşsiz ürünlerini bulabileceğiniz gibi hazır giyimde daha pek çok seçenek karşınıza çıkacak.

HEM EĞLENCE HEM ALIŞ-VERİŞ
Sinpaş’ın 44 yıllık deneyimiyle oluşturduğu AquaCity keyifli, konforlu ve şık özellikler barındıran yaşam merkezi ile şehre canlılık kazandırmayı başardı. Alışveriş merkezi AquaMall’da ise seçkin firmalar özel ürünlerin yer aldığı mağazalarıyla kentin alışveriş kültürünü değiştirdi. AquaMall’a yeni katılan Alaçatı Muhallebicisi ve Deniz’in yanı sıra Karaca, LC Waikiki, Teknosa, Penti, Lescon, Dry Gelato, Watsons, İstanbul Fitness, Hacı Şerif, Class Kuaför, Pizza Palermo, Flo, Playland, Köfteci Yusuf, H&M, Burger King, Mavi, Özdilek, Starbucks, Arda Katrancı, Maide TürK Mutfağı, Caribou ve ToyzzShop gibi seçkin mekanlar şehrin stresinden uzaklaşmak isteyen herkes için kapılarını açtı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı