REKLAMI GEÇ

Niran Ünsal’la 5 yıldızlı yılbaşı

Niran Ünsal’la 5 yıldızlı yılbaşı

Colossae Thermal Hotel’in yılbaşı galasında ünlü sanatçı Niran Ünsal sahne alacak. İki ayrı salonda birden yılbaşına girecek otelde, zengin yemek mönüsü, limitsiz yerli içecek ve birbirinden ilginç sürprizler sizleri bekliyor.

/ DENİZLİHABER / 28 Aralık 2012 Cuma, 10:27

Colossae Thermal Hotel yeni yılı iki ayrı salonda karşılayacak. İki ayrı salonda gruplar, oryantaller, ünlü sanatçılar sizlere keyifli bir yılbaşı akşamı geçirtecek.

NİRAN ÜNSAL BİRİNCİ SALONDA
Birinci salonda önce Grup Armoni sahne alacak. Zengin yemek mönüsü ve limitsiz yerli içecek eşliğinde Grup Armoni ile nostaljiyi, gecenin ilerleyen saatlerinde ise oryantal ile keyifli dakikaları yaşayacaksınız. Ardından 15 kişilik orkestrası ile ünlü şarkıcı Niran Ünsal sahne alacak ve birbirinden güzel şarkılarını siz sevenlerine canlı performansı ile söyleyecek.

SEDA BÜTÜN İKİNCİ SALONDA
İkinci salonda ise yine zengin yemek mönüsü ve limitsiz yerli içecek ile önce Grup Familya sizlerle buluşacak. Daha sonra oryantal en kıvrak danslarını sizler için sergileyecek. Ardından ise yine orkestrası ile birlikte Seda Bütün sizleri büyüleyecek ve en güzel şarkılarıyla size doyumsuz bir yılbaşı gecesi sunacak.

ÇOCUKLARI DA UNUTMADILAR
Colossae Thermal Hotel yönetimi, çocuklar için özel bir yılbaşı balosu yapacak. Ebeveynler eğlenirken çocukların da eğlenmelerini sağlamak isteyen otel yetkilileri, tamamen çocuklar için onlara özel yemeklerle açık büfe yemek imkanı sunuyor. Yaş sınırı gözetmeksizin çocukları animasyon ekibi ve palyaçoların yapacağı birbirinden ilginç gösteri ve sürprizler bekliyor.

ACELE EDİN
Çok özel gruplar, oryantaller ve ünlü sanatçıların sahne olacağı bu iki ayrı salondaki özel yılbaşı gecesinde siz ve çocuklarınız için her şey düşünülmüş durumda. Bu eşsiz geceye rezervasyon yaptırmak için 271 41 56’yı arayabilirsiniz.

İŞTE COLLOSSAE’NİN YILBAŞI MÖNÜSÜ
Colossae Thermal Hotel’de yılbaşı yemeği, içinde beyaz peynir, tulum peyniri, domates, salatalık, haydari, humus, dana dil, kısır, patlıcan dolma, kavundan oluşan zengin bir ordövr tabağıyla başlıyor. Ara sıcakta ise Pomador sos eşliğinde kaşar ve baharatla marine edilmiş tavuklu mantarlı krep var. Yemeklerin yanındaki vazgeçilmez olan salata için ise otel sizlere özel Colossae sos ile tatlandırılmış tulum peyniri ve cherry domates eşliğinde yeşil bahçe salatası sunuyor. Ana yemekte ise Demi Glace sos ile tatlandırılmış dana bonfile patates püresi ve brokoli eşliğinde tabağınızı süsleyecek. Gecenin ilerleyen bölümlerinde meyve ve tatlı da sizleri bekleyecek. Meyve tabağında muz, kivi, elma, portakal seçenekleri, tatlı da ise fil dişi çikolata sos ile tatlandırılmış çilekli brownie sunulacak. Colossae Thermal Hotel Yılbaşı Gecesi’nin sonunda ise olmazsa olmaz, Şef tenceresinden işkembe çorbası var.

Yorumlar

haber   -  Bağlantı 17 Aralık 2012, 14:22

Lütfen sizlere verdiğimiz telefon numaralarını arayıp oradan bilgi alır mısınız? Haberin içinde iletişim bilgileri var!..

bekir   -  Bağlantı 17 Aralık 2012, 13:55

merhaba iyi çalşamalar oda + yılbaşı proğramı 2 kişilik nekadar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı