REKLAMI GEÇ

Farklı bir yılbaşı için…

Farklı bir yılbaşı için…

Yeni umutlarla yeni yılın hazırlıkları sürerken, Denizli’nin turizm beldesi Karahayıt’takiColossaeThermal Hotel, farklı bir yılbaşı gecesi planlayanların adresi olacak. Konuklarına zengin bir mönü hazırlayan Colossae, sanatçı Lara ile de unutulmaz bir eğlence programı sunacak.

/ DENİZLİHABER / 27 Aralık 2013 Cuma, 10:10

DENİZLİHABER
Çeşitli sorunlar karşımıza çıksa da sıkıntılar yaşansa da yılbaşı günü herkes için farklıdır. Neredeyse her şey unutulur o gece, eğlence dışında. Tüm planlamalarda eğlence ilk sıraya yazılır ve buna göre hazırlık yapılır.

ColossaeThermalHotel’de, beklentileri karşılayacak zengin bir yılbaşı balosu hazırladı. Yılbaşı kutlamaları iki farklı salonda düzenlenecek. Her iki salonda da program saat 20.00’de başlayacak ve konuklara ilk sunum ordövr tabağı olacak. Farklı lezzetlerin ikram edileceği gecede, limitsiz lokal içecek sunulacak. Gecenin son ikramı şefin tenceresinden işkembe çorbası olacak.

SALON-1’DEKİ PROGRAM
Salın-1’deki eğlence, Grup Armoni’nin yemek müziğiyle başlayacak. Ardından sanatçı Başak’ın sahne alacak. Grup Delux’ündans müziğiyle devam edecek gecenin finalinde Lara sahneye çıkacak. İki saat sahnede kalacak Lara, dinleyicilerine müzik ziyafeti çekecek.

Bu arada yeni yıla girmeye dakikalar kala Noel Baba ziyareti gerçekleşecek. Büyük Salon’daki eğlence dans müziğiyle son bulacak.

SALON-2’DEKİ PROGRAM
ColossaeThermal Hotel Salon-2’deki yılbaşı programı ise Grup Delux’ün yemek müziğiyle start alacak. Mehmet Turgay ve Orkestrası’nın sunacağı müzikle devam edecek gecede, oryantal de unutulmadı. Program, Başak’ın konseri ve dans müziğiyle sona erecek.

Colossae Thermal Hotel’de yılbaşı gecesi için rezervasyonlar 0258 – 271 41 56 nolu telefondan yaptırılabilecek.
Colossae Thermal Hotel’in yılbaşı programıyla ilgili olarak www.colossaehotel.com adresinden internet sitesine girilerek de bilgi edinilebilecek. Hotelin mail yoluyla iletişim adresi de colossae@colossaehotel.com olarak bildirildi.

Yorumlar

HÜSEYİN ÖZDİL   -  Bağlantı 24 Aralık 2013, 11:59

MERHABA İYİ ÇALIŞMALAR

YILBAŞI PROGRAM FİYATLARINIZ NEDİR ACABA BAY – BAYAN ÇİFT

BANA MAİL YOLUYLA GERİ DÖNÜŞ YAPARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

TEŞEKKÜR EDER İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı