REKLAMI GEÇ

“Şiir” farkıyla yılbaşı

“Şiir” farkıyla yılbaşı

Denizli’nin kültür ve sanat oteli, farklı ve keyifli bir yılbaşı programı planlayanları bekliyor. 85 şairin birbirinden özgün 550 şiirinin bulunduğu, genel alanları ve odalarını şairlerin büstleri, rölyefleri ve özel olarak yaptırılan tablolarının süslediği bir otelden söz ediyoruz. Evet, tahmininizde yanılmadınız. Tarifimizden de anlayacağınız üzere Şiir Butik Otel’i özetledik sizlere. Farklı konseptiyle dikkati çeken Şiir Butik Otel, yılbaşı gecesi için de konuklarını doyasıya eğlendirecek bir program hazırladı.

/ DENİZLİHABER / 28 Aralık 2013 Cumartesi, 08:50

“Şiir gibi bir yılbaşı eğlencesi” diyenlerin adresi olacak Şiir Butik Otel, zengin bir yılbaşı programı ve menüsü sunarken, konaklama dahil çok uygun fiyatlı seçenekler hazırladı, tabi ki küçük konuklarını da unutmadı.

Şiir Butik Otel’i tercih edenler, 19.00-20.00 saatleri arasında lobide Grup Düo’nun müziği eşliğinde “hoş geldin yeniyıl ” kokteyli ile karşılanacak.

Saat 20.00’den itibaren Çağlar&Nihan Orkestra Forte’nin sunacağı kesintisiz müzik keyfi, yeni yılın ilerleyen saatlerine kadar sürecek. Sürprizlerle devam edecek gecede, 22.00-22.30 saatleri arasında keman solisti Sema sahne alacak.

FİYATLAR
Şiir Otel’de, limitsiz yerli içki dahil, yılbaşı gala yemeğinin ücreti 150 lira olarak açıklandı. Şampanya ve ithal içki tercihlerinde ayrı ücret uygulaması olacak. 8 kişilik ön masaları tercih edenler için bir şişe (75 cl) viski dahil kişi başı ücret 190 lira olarak belirlendi.

Şiir Butik Otel ,gala yemeğinden sonra eğlenceden yorulanların yılın ilk gecesini istedikleri şairlerin odalarında geçirebilmeleri için çok cazip paket fiyatlar oluşturdu. Yılbaşı yemeği dahil bir gece konaklamalı iki kişilik oda fiyatı sadece 400 TL.

ŞİİR BUTİK OTEL ÇOCUKLU AİLELERİ DE UNUTMADI
Şiir-1 Salonu 5-11 yaş arası çocuklar için mini kulübe dönüştürülecek. Çocuk sayısına göre animatörler görevlendirilecek. Animatörler çocukların yemek yemelerine yardımcı olacaklar ve gece boyunca çeşitli yarışmalar, oyunlarla çocukları eğlendirecekler.

0-5 yaş arası çocuklar, ancak bakıcıları olması koşuluyla mini kulübe kabul edilecek. Misafirlerin kendi bakıcıları yok ise bakıcı sağlanmasında yardımcı olunacak.

Çocuklu ailelere gece boyunca rahat edebilmeleri için konaklamalı cazip fiyatlı seçenekler
tavsiye ediliyor. Yılbaşı yemeği dahil bir gece konaklamalı iki kişilik oda fiyatı sadece 400 TL.

0-5 yaş çocuklar ücretsizdir, 6-11 yaş arası çocuklar için mini kulüp hizmet bedeli dahil konaklama fiyatı 80 TL’dir.

Şiir Butik Otel rezervasyon :0 258 266 22 55
www.siirotel.com, www.facebook.com/siirotel

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı