REKLAMI GEÇ

DENİZLİ’YE KAR YAĞACAK

DENİZLİ’YE KAR YAĞACAK

Son günlerde kış soğuklarını iliklerine kadar hisseden Denizli’de yılın ilk karı bugün yağacak. Çok özel yaşam merkezi AquaCity’deki ücretsiz bahçe partisinde katılımcılar kar makinaları sayesinde kar görecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2018 Cumartesi, 13:18

Sinpaş’ın Denizli’nin çehresini değiştiren dev projesi AquaCity, yaşamın başladığı günden itibaren farkını ortaya koymayı başardı. 2019’a sayılı günler kala şimdi de Denizlililerin özlemle beklediği karı ayaklarına kadar getirdiler.

AquaCity içindeki dev alışveriş merkezi AquaMall bugün ve yarın eğlenceli bir bahçe partisine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

AquaCity’deki meydanda yapılacak partide dj performansı ile Denizlilileri coşturacak. Ücretsiz popcorn dağıtımının yanı sıra Noel Baba ve Noel Anne yeni yılı müjdeleyecek.

Partinin sürprizi ise katılımcıların üzerine kar yağdırmak olacak. Bu parti için özel olarak getirtilen kar makinaları iki gün sürecek parti boyunca Denizlilerin kar özlemini giderecek.

Partide ayrıca ücretsiz çekiliş de yapılacak. Yeni yıla dair dileklerini yazıp paylaşan katılımcılar arasından çekilecek kurada AquaMall’daki 50 marka ürün ve hizmetlerinden oluşan armağanlar dağıtacak. Partiye katılım ise tamamen ücretsiz olacak. AquaCity yöneticileri partinin tüm Denizlililere açık olduğunun altını çiziyor ve herkesi davet ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı