REKLAMI GEÇ

Forum Çamlık Denizlilileri çağırıyor

Forum Çamlık Denizlilileri çağırıyor

Ünlü markaları Denizlilileri buluşturan Forum Çamlık, melek figürleri ve Noel Baba heykelleri ile yılbaşı coşkusunu alışveriş merkezinin koridorlarına, buradan da meydanlara aktarıyor.

/ DENİZLİHABER / 28 Aralık 2013 Cumartesi, 15:17

DENİZLİHABER
Yeni bir yılın eşiğindeyiz. Artık planlar, programlar yılbaşına göre yapılıyor, randevular buna göre veriliyor. Buluşma adresleri belirlenirken Forum Çamlık da yaklaşan yeni yıl coşkusunu alışveriş merkezinin koridorlarından başlayıp meydanlarına taşıyor.

Multi Development Türkiye tarafından 65 milyon avroluk yatırımla hizmete sunulan ve bu yıl 4. yaşını kutlayan, ulusal ve uluslararası 130 markayı Denizlililer ile buluşturan Forum Çamlık, yeni yılı erken karşılayanlardan oldu. Yıl boyu süren keyifli ve özgün etkinlikleriyle Denizlililerin buluşma noktası olan alışveriş merkezi, bugünlerde ziyaretçilerini rengârenk yılbaşı ışık ve süslemeleriyle karşılıyor.

YILBAŞI RUHU HER YERDE
Yeni yıla sayılı günler kala, Forum Çamlık’ın her bir köşesinde yılbaşı ruhunu yansıtan detaylar göze çarpıyor. Koridor ve meydanları süsleyen pop-art renkli neon ışıklı melekler, göz alıcı renkleriyle modern sanatın canlı ruhunu Forum Çamlık’a taşıyor.

Forum Çamlık Demokrasi Meydanı girişinde ise ziyaretçileri sevimli mi sevimli tonton Noel Baba heykelleri karşılıyor. Forum Çamlık herkesi, yılbaşı coşkusunu birlikte yaşamaya davet ediyor.

FC_Kis450x150

FORUM ÇAMLIK’A ULAŞIM KOLAY
Ege’nin en önemli kültür başkentlerinden Denizli’ye farklı bir konsept getiren Forum Çamlık, aynı zamanda, şehrin dokusunu taşıyan kendine özgü mimarisiyle de dikkat çekiyor. Kent merkezinin güneyinde, Demokrasi Meydanı üzerinde yer alan Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezine ulaşım da çok kolay.

ALIŞVERİŞTEN SİNEMA KEYFİNE HER ŞEY
130 ulusal ve uluslararası zengin marka karmasıyla modaya yön veren Forum Çamlık; Mango, TommyHilfiger gibi dünya devlerinin yanı sıra, İpekyol, Desa, Kemal Tanca gibi Türkiye’nin en önde gelen markalarını da Denizlililerle buluşturuyor.
Tüm gününüzü keyifle geçirebileceğiniz özel alanlara sahip olan Forum Çamlık’ta yer alan kafe ve restoranlar, 7 salonlu Cinemaximum sinemaları ve eğlence alanları da alışverişin keyfe dönüşmesini sağlıyor.
Açıldığı günden bu yana 7’den 70’e her yaştaki ziyaretçiye hitap eden Forum Çamlık, yalnızca bir alışveriş merkezi olarak değil, aynı zamanda düzenlediği çeşitli etkinliklerle de de kentin eğlence ve kültür merkezi.

SAYISIZ ETKİNLİĞE İMZA
Nitelikli ve özgün aktiviteleriyle Denizli’de ilklerin adresi haline gelen Forum Çamlık, alışveriş keyfinin yanı sıra sosyal yaşamın nabzını da elinde tutuyor. Atölye çalışmalarından konserlere, spor turnuvalarından sergilere ve özel günlerdeki etkinliklerine kadar pek çok keyifli organizasyonda Denizlileri bir araya getiren Forum Çamlık, bundan sonra da etkinliklerini sürdürmeye devam edecek.

FORUM ÇAMLIK’TAN SANATA DESTEK
‘İnsanın sanatı hissettiği sürece kendi görüş açılarına yeni bir ufuk çizgisi eklediği’ düşüncesinden yola çıkan Forum Çamlık, Denizli halkına sanatla bütünleşmiş yaşam biçimi sunuyor. Bunu da yıl boyunca birçok sergiye, dans gösterilerine ve tiyatro oyunlarına ev sahipliği yaparak sağlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı