REKLAMI GEÇ

Forum Çamlık’ı yeni yıl heyecanı sardı

Forum Çamlık’ı yeni yıl heyecanı sardı

Forum Çamlık, yeni yıla girmemize sayılı günler kala misafirlerini kırmızı ve altın sarısı toplarla bezenmiş yılbaşı çelenkleriyle karşılıyor. Özellikle içine girilebilecek boyutlardaki devasa yılbaşı topları, ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2014 Salı, 10:17

Yıl boyu süren keyifli ve özgün etkinlikleriyle Denizlililerin buluşma noktası olan Forum Çamlık, bugünlerde ziyaretçilerini rengârenk yılbaşı süslemeleriyle karşılıyor.

2015 yılına “Merhaba” dememize günler kala, Forum Çamlık’ın her bir köşesinde yılbaşı ruhunu yansıtan detaylar göze çarpıyor. Misafirlerini koridor ve meydanlardaki kırmızı ve altın sarısı toplarla süslenmiş yılbaşı çelenkleriyle karşılayan Forum Çamlık, Denizlililere bu yıl da yeni yıl heyecanı yaşatıyor.
Forum Çamlık Demokrasi Meydanı’nda bulunan kırmızı devasa yılbaşı topları, içine girip fotoğraf çektirmek isteyenler için eğlenceli bir tematik fon oluşturuyor.

ic

Üstelik Forum Çamlık, misafirleri yeni yıl alışverişini aceleye getirmesinler diyerek, yılbaşı döneminde çalışma saatlerini uzattı. Buna göre 27-30 Aralık günlerinde 10.00-23.00 saatleri arasında açık olacak Forum Çamlık, 31 Aralık Çarşamba günü 10.00-20.00; 1 Ocak Perşembe günü ise 13.00-22.00 saatleri arasında çalışacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı