REKLAMI GEÇ

TELVE’DEN ‘YENİ YILI BİRLİKTE KUTLAYALIM’ ÇAĞRISI

TELVE’DEN ‘YENİ YILI BİRLİKTE KUTLAYALIM’ ÇAĞRISI

Denizli’de eğlence sektörüne yeni bir soluk getiren Telve Restaurant’tan 31 Aralık akşamı için çağrı var: Yeni yılı hep birlikte kutlamak için sizleri bekliyoruz…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2014 Pazartesi, 09:10

Bayramyeri Demirciler Caddesi’ndeki Pamukkale İşhanı’nın teras katında faaliyet gösteren Telve Restaurant, akşam saat 20.00’de başlayıp, neredeyse günün ilk ışıklarına kadar sürecek bir yılbaşı programı hazırladı.

YILBAŞI PROGRAMI
Telve Restaurant’taki yılbaşı galası saat 20.00’de start alacak. Perküsyonda (vurmalı çalgılar) Orçun Yeşilay, gitar-vokalde Naci Özkan ve vokalde Sena Yatağan, saat 22.00’ye kadar sahnede kalacak.

22.00 – 01.00 saatleri arasında davulda Sertaç Sarıoğlu, elektronik solo gitarda Çağdaş İyilikçi, bass gitarda Mehmet Karagöz ve gitar vokalde Murat Şahinkaya’dan oluşan Grup Rollback sahne alacak.

01.00’den 04.00’e kadar ise perküsyonda Orçun Yeşilay, bağlamada Murat Tek, gitar vokalde Naci Özkan ve vokalde Emek Özşerik Tek, dinleyenlerine müzik dolu dakikalar yaşatacak.

MENÜDE NELER VAR
Telve Restaurant’ın yılbaşı menüsü; ördövr tabağı, salata tabağı, ara sıcak olarak paçanga böreği, karışık ızgara ve meyve tabağından oluşuyor. 17,5 cl rakı veya iki yerli içki ile birlikte yılbaşı programı için 75 lira fiyat belirlendi.

REZERVASYON İÇİN…
Yeni yılı Telve Restaurant’ta karşılamak isteyenler 0258 261 22 55 ve 0532 054 72 32 numaralı telefonlardan rezervasyon yaptırabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı