REKLAMI GEÇ

Yeni yıl coşkusu Forum Çamlık’ta yaşanır

Yeni yıl coşkusu Forum Çamlık’ta yaşanır

Denizli’nin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Çamlık, yeni yıl coşkusunu en üst seviyede yaşatmak için tüm hazırlıklarını tamamladı. Yeni yıl süslemeleriyle mükemmel bir görünüme kavuşan Forum Çamlık, birbirinden ünlü markaları Denizli ile buluşturuyor, gerçekleştirilen kampanyalar ile de konuklarına inanılmaz avantajlar sunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2016 Perşembe, 09:00

Şehrin çekim merkezi Forum Çamlık AVM, 2017’yi avantajlı kampanyalarla ve renkli bir atmosferle karşılıyor. Birçok markada %50’ye varan indirimlere ev sahipliği yapan Forum Çamlık, hem alışveriş keyfini katlıyor hem de rahat ve konforlu bir alışveriş ortamı sunarak Denizlililerin vazgeçilmezi oluyor.

BU KAMPANYA OTOMOBİL SAHİBİ YAPIYOR
Düzenlenen otomobil kampanyası kapsamında aynı gün içerisinde toplamda 125 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, Skoda Superb kazanma fırsatı yakalıyor. 16 Ocak’a kadar sürecek kampanyaya katılmak için tek yapılması gereken alışveriş fişlerini veya faturalarını Forum Çamlık danışmasında kurulan masaya ibraz ettirip, çekilişe katılım belgesi almak.

FORUM ÇAMLIK’TA YENİ YIL ATMOSFERİ
Alışveriş yaparken kazandırmaya devam eden Forum Çamlık, yılbaşı süsleriyle de yeni yıl atmosferini tüm Denizlililere yaşatıyor. Alışveriş merkezinin dört bir yanını güzelleştiren süsler, hem çocuklara hem de ailelerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Her yaşa hitap eden kampanyalar ve etkinliklerle şehrin gözdesi konumunda bulunan Forum Çamlık, yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşamak isteyen herkesi bekliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı