REKLAMI GEÇ

Yılbaşı gecesini Rainbow’da noktala

Yılbaşı gecesini Rainbow’da noktala

80’ler-90’lar konseptiyle Denizli’nin son yıllarda en gözde mekanlarından biri olan Rainbow, yeni yıla yine aynı konseptte düzenlediği partiyle giriyor. Yeni yerinde, eski tadında devam eden Rainbow, yılbaşı akşamına her nerede başlarsanız başlayın finali yapacağınız en güzel adres.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2016 Cumartesi, 08:55

Rainbow’u bilenler bilir… Bu haberimiz bu mekana hala uğramamışlara… Keza 3 yılı aşkın zamandır faaliyet gösteren Rainbow, farklı mekanların müşterilerinin ve çalışanlarının gecenin finalini bir arada eğlenerek yaptıkları kentin tek eğlence noktasıdır.

80’LER 90’LARIN KENTTEKİ TEK ADRESİ
Denizlihaber.com’un yılbaşı programlarına yönelik araştırması kapsamında bu seferki durağımız Rainbow. Film Severler Derneği Lokali işletmecisi Zekai Serbest’in yıllar önce Baron’un bahçesinde yarattığı ve kısa sürede fenomen olan Rainbow, çaldığı yerli yabancı ‘80’ler 90’lar’ klasikleriyle eğlendiriyor.

YENİ YERİNDE ESKİ TADINDA
Son zamanlarda popülaritesi gittikçe artan Rainbow, yoğun müşteri talebini karşılayamaz hale gelince aynı bahçede Matti olarak hizmet veren restorana taşınma kararı aldı. Mekan, Rainbow konseptine uygun olarak yeniden restore edildi. Birkaç gün önce, ilkine göre çok daha geniş olan yeni mekanına taşınan Rainbow, eski alışılmış ve sevilen haliyle yeni yıla yeni mekanında girecek.

İSTER EVDEN İSTER MEKANDAN
Müdavimlerinin genel olarak saat 22.00’den sonra tabiri caizse akmaya başladığı Rainbow, yılbaşında da alışılmış konseptiyle hizmet verecek. Yılbaşı akşam yemeğinizi, ister eviniz, isterse sevdiklerinizle birlikte bir restoran ve veya otelde yeğin ama finali Rainbow’da yapmayı unutmayın. Yeni yıla, dillerimizde pelesenk olmuş, unutamadığımız 80’lerin ve 90’ların yerli yabancı klasik şarkılarının eğlenceli coverlarıyla kıpır kıpır bir giriş yapmak için bu mekanı tercih edeceklerin, önceden rezervasyona, yer ve masa ayırtmasına gerek yok. Keza Rainbow, gece vakti kapıdan içeri girenlerin, tıka basa bir mekanda muhakkak ki tanıdık yüzleri görebildikleri, kendi olabildikleri, kasmadan eğlenebildikleri tek mekan.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı