REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

26 Nisan 2017 Çarşamba

Geçmişten günümüze yolculuğumuz devam ediyor. Yine bu hafta da sizlere birbirinden özel kareler ve ilginç öyküler sunuyoruz.


SİYASETEN RAKİPLER, BULAŞIKTA ORTAK
CHP’nin eski Denizli Milletvekili Haşim Oral ile DYP döneminde Ali Aygören’in Belediye Başkan Yardımcılığı’nı yapan İnşaat Mühendisi Dede Vural, siyaseten rakip olsalar da, tabir yerindeyse yedikleri-içtikleri ayrı gitmezdi. Bu ikili, bulaşıkları da ortak yıkardı. Türk siyaseti, böyle dostlukları arar oldu.
DENİZLİ’NİN BEYEFENDİ SİYASETÇİLERİ
Avukat Uğur Saracoğlu ve Aslan Özsoy, Denizli’nin tanıdığı en beyefendi isimlerden. Her ikisi de uzun yıllar Demokrat Parti ve Doğruyol Partisi’nde siyaset yapan, il başkanlığı görevlerini başarıyla yürüten Saracoğlu ve Özsoy, Denizli’nin sevilen “Karanfilli Hocası” Abdulgaffar Nemutlu’nun cenaze töreninde yan yanalar.
MESLEĞE YILLARINI VERDİ
Gazeteci Altay Varol uzun yıllarını gazetecilik mesleğine verdi. Halen Hizmet Gazetesi’nde görev yapan Varol, uzun süre İHA’nın Denizli muhaberliği ve temsilciliği görevlerini üstlendi. Altay Varol’u bir haber çekimi esnasında yakaladık.


DENİZLİSPOR’UN ANTRENMANINI İZLİYORLAR
Denizlispor, Belediye Stadı’nda antrenman yapıyor, çok önemli isimler de takımı yalnız bırakmayarak izliyor. Bu karede kimler yok ki. Dönemin Valisi Alpaslan Karacan, Belediye Başkanı Ali Marım, eski Denizlispor Başkanlarından Ali İpek, Sanayi Odası Başkanı Ferudun Alpat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet İbanoğlu, Selami Damgacı, Cafer Orbay, Bekir Balım, Bekir Kalli ve Fatih, Denizlispor’u desteklemeye geldi.


BİR ZAMANLAR KARDEŞTİK
Denizli ile Almelo bir zamanlar kardeşti. Denizli Sanayi Odası’nın organizasyonuyla 1994 yılında Almelo’ya çıkarma yapılmıştı. O dönem Denizli Sanayi Odası’nın genel sekreteri olan İbrahim Ağanoğlu, hem bölgeyi çok iyi bilmesi, hem de yabancı dili nedeniyle rehberlik görevini üstlendi. Almelo’da heyeti karşılayan Otto Snell de ziyaretin her evresinde yer aldı. Otto Snell, bir çok kez Denizli’ye de gelmişti. Hollanda ile yaşanan gerginliğin ardından iki şehir arasındaki kardeşlik de bozuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı