REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

13 Eylül 2017 Çarşamba

Cengiz Akhisar’ın arşivinden geçmişe yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Bu hafta da yine birbirinden özel kareler ile karşınızdayız.


DANSA KISA MOLA
Eczacı Ali İhsan Aşık ve eşi Basmacı Ailesi’nin kızları Harika Aşık, katıldıkları bir düğünde kendilerini piste atmış dans ederken, karşılarında bizi görünce küçük bir şok geçirdi. Danslarına kısa süreli mola veren Aşık çifti, fotoğraf çekiminin ardından danslarına kaldıkları yerden devam ettiler. Ali İhsan Aşık, genç yaşta hayatını kaybetti ve sevenlerini yasa boğdu. Ali İhsan Aşık’a Allah’tan rahmet diliyoruz.


VUR PATLASIN, ÇAL OYNASIN
Denizli iş dünyasının bir dönemine damgalarını vurmuş iki önemli isim. Rahmetli Ali Baysal ve Hulusi Kulaklı katıldıkları davette vur patlasın, çal oynasın eğleniyorlar. Ali Baysal’a rahmet, Hulusi Kulaklı’ya uzun ömür dileriz.


YEMEĞİ DE GURME GİBİ SEÇER
Erikoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Erikoğlu. Çalışmayı da yaşamayı da çok iyi bilir. İş dünyasındaki başarısını da özel yaşamına verdiği öneme bağlar Sedat Erikoğlu. O kadar titizdir ki, yemek seçimi bile gurmeleri aratmaz.

 


ANNE-OĞULUN DANSI
Bora Tuncay, Denizli’de bir dönem otomotiv bayiliği de yapan Bora Tuncay, katıldığı bir davette annesi Özgür Tuncay ile dans ediyor. İyi iş adamı Tuncay, iyi bir evlat olduğunu da gösteriyor.


GÜLEN YÜZÜNÜZ HİÇ SOLMASIN
Denizlili olup da Urganlıoğlu Ailesi’ni tanımayan yoktur. Özlem-Fehmi Urganlıoğlu Çifti, kendilerini çalan romantik müziğin ritmine kaptırmış, gülen yüzleriyle etrafa ışık saçıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı