REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

12 Nisan 2017 Çarşamba

Geçmişten günümüze yolculuğumuzda bu hafta da özel konuklarımız var. Denizli iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerin fotoğraflarını ve anılarını paylaşıyoruz.

BU MASA ÇOK ÖZEL
Defterdar rahmetli Nihat Yalaz, Av. Hasan Altın, Av. Sabri Özdemir, Dr. Sururi Erdoğan, Mahmut Biçer ve eşleri Koru Motel’de verilen bir davette buluştular. Aynı masayı paylaşan defterdar, doktorlar ve avukatlar, hem sohbet edip hasret giderdi, hem de gönüllerince eğlenip yorgunluk attı.

ÖZLEMLE ANIYORUZ
Necati Dalaman, Diş Hekimi ve aynı zamanda fotoğraf sanatçısı Coşkun Önen ile Eczacı Atilla Sayıner, Denizli Belediyesi’nin üst katında yıllarca hizmet veren İşadamları Lokali’nde bir araya geldiler. Denizlispor’un kurucuları için verilen yemekte sohbetin tek konusu şüphesiz Denizlispor oldu. Aramızdan ayrılan bu 3 özel ismi bir kez daha özlemle anıyoruz.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR
Denizli eski Belediye Başkanı Ali Marım, eski Milletvekili Kemal Aykurt, işadamı Raşit Özkardeş, İsmail İyilikçi ve Ali Abalıoğlu, Görme Engelliler Okulu’na katkı sağlayan hayırseverler için düzenlenen törende aynı karede yer aldılar. Kemal Aykurt, hayırsever İsmail İyilikçi’ye plaketini takdim ediyor.

SAYDAL DERİNLERE DALDI
İnşaat Mühendisi Metin Saydal’ı eşi Ferhan Saydal’ı Honaz Dağı’nın zirvesinde bulduk. Doğa’nın tadını çıkaran Saydal Çifti, bir yandan piknik yaptı, bir yandan da nostalji yaşadılar. Denizli’nin tanınmış simalarından Metin Saydal’ın dalgın hali de gözlerden kaçmadı.

ŞIKLIKLARIYLA GÖZ KAMAŞTIRDILAR
Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Nuri Özdemir ve eşini İncilipınar’da bulunan Palmiye Restoran önünde fotoğrafladık. Denizli’nin önemli doktorlarından biri olan Dr. Özdemir ve eşi şıklıklarıyla göz kamaştırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı