REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

27 Eylül 2017 Çarşamba

Ne geçmişi geri getirebilir, ne de zamanı durdurabiliriz. Ama dünden kalan fotoğraf kareleriyle o günleri gülümseyerek anımsayabiliriz. İşte size Cengiz Akhisar’ın arşivinden geçmişe yolculuk.

LİONSLARIN BULUŞMASI
Lions Kulübü, Pamukkale üyelerini ve destekçilerini Tusan Motel’de gerçekleştirilen yemekte bir araya getirdi. Eczacı Tevfik Sarıoğlu ve rahmetli eşi Hande Sarıoğlu, Rahmetli Dr. Ali İhsan Kalacıoğlu ve eşi Tülay Kalacıoğlu pistte gecenin tadını çıkarıyor.

YORGUNLUK ATIYORLAR
Tusan Motel’de düzenlenen bir organizasyona katılan Arif Ekin ve eşi Hacer Ekin ile Rahmetli Abdülgaffar Nemutlu’nun “Maya”sı Güzin Nemutlu yorgunluk atıyor.

MÜSİAD BULUŞMASI
MÜSİAD Denizli Şubesi Üyeleri, Servergazi Dağ Restoran’da buluştu. 1993 yılında gerçekleştirilen toplantıda derneğin çalışma planları ve gelecek dönem faaliyetleri ele alındı.

ANNELERE ÖZEL YEMEK
Denizli Görme Engelliler Okulu tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen anneler günü organizasyonu Çamlık’ta düzenlendi. 2000’deki buluşmaya Bekir Urganlıoğlu, Vali Yusuf Ziya Göksu’nun eşi Meral Göksu, M. Kazım Manasır, Ali Cillov ve Raşit Özkardeş katıldı.

O ANI BİZ DE KAÇIRMADIK
Beton Su kurucusu rahmetli Süleyman Çopur ve eşi Yüksel Çopur, bir davetteler. Çopur Çifti bir başka objektife gülümseyerek poz verirken, biz de o anı kaçırmadık.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı