REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

9 Ağustos 2017 Çarşamba

Arkadaşlar, dostlar ve onlarla yapılan doyumsuz sohbetler. Hepsi birer anı oluyor zaman içinde, tıpkı bu fotoğraf karelerindeki gibi…

MUTLULUKLARI DAİM OLDU
Dr. Mehmet Karakaya ve Sündüz Karakaya dünya evine giriyor. Mutluluğa yelken açan Karakaya çiftini bu en özel günlerinde Dr. Murat Aslan ve eşi Prof. Dr. Diler Aslan yalnız bırakmadı. Minik Gül Aslan da bu çok özel karede yer aldı, bugünlere çok özel bir anı bıraktı.

YÜN ONUN İŞİYDİ AMA…
İlk işiydi Elişi adını verdiği işyerinde yün ve tuhafiye ürünleri satıyordu. Bir süre işyerini çalıştıran Saim Sücüllü, daha sonra Esnaf Odaları Birliği’nde görev aldı, emekliliğinden önce de uzun yıllar Sıhhi Tesisatçılar Odası’nın başkanlığını yürüttü. Kısacası Saim Sücüllü, Denizli iş dünyasında bir çok işi yapabilen ender insanlar arasına adını yazdırdı.

ZARİFLİKLERİYLE DİKKAT ÇEKTİLER
Abalıoğlu Holding’in sahiplerinden İsmet Abalıoğlu ve eşi Benay Abalıoğlu. Denizli iş dünyasının en güçlü isimlerinden olan Abalıoğlu Çifti, katıldıkları bir davette zariflikleriyle dikkat çekti.

 

VALİ KAPLAN KARŞILANIYOR
Vali Rıfat Kaplan, atamasının yapılmasının ardından kısa süre içinde Denizli’ye geldi ve görevinin başına geçti. Vali karşılama törenleri o zamanlarda da es geçilmeyen bir gelenekti. Vali Rıfat Kaplan’ın karşılamasında da uzun kuyruklar oluştu. Rahmetli Coşkun Önen de Vali Kaplan’ı karşılayanlar arasındaydı.

POZ VERİYORMUŞ GİBİLER AMA ONLAR HALAY ÇEKİYOR
Dr. Muzaffer Karakış, Av. Uğur Saracoğlu ve Av. Erdal Çam birlikteler. İlk bakışta ne yaptıkları pek anlaşılmasa da, aslında onlar halay çekiyorlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı