REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

10 Ocak 2018 Çarşamba

Bu hafta Geçmiş Zaman Olur Ki sayfamızı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensubu arkadaşlarımıza ayırdı. Zor şartlar altında görevlerini yerine getirmeye çalışan meslektaşlarımızın günlerini kutlarız.


BASIN MENSUPLARI VALİ CANPOLAT İLE
Vali Hasan Canpolat, basın mensuplarıyla bir arada. Dönemi Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Öztürk’ün de katıldığı buluşmada, basın mensupları yine her zamanki gibi görevlerini yapıyor, Vali Canpolat’ın açıklamalarını kayda alıyor. Kimler yok ki toplantıda. Yenimedyader Başkanı ve Denizlihaber.com sahibi Sedat Kurt, DHA’dan Ramazan Çetin, meslekten ayrılan arkadaşımız Yelda Aydemir, Engin Ünal, Murat Demirbilek, Ali Uzun ve kameraların arkasındaki basın emekçileri.


O AN İÇİN BEKLİYORLAR
Bir Cumhuriyet resepsiyonu, protokol özel gün için hazırlanan pastayı kesmeye hazırlanıyor. Organizasyonu takip eden arkadaşlarımız Sedat Kurt, Hacı Selamoğlu, Soner Karabaş ile diğer basın mensupları deklanşöre basmak için bekliyor.

 


KARANFİLLİ HOCA’YI UĞURLARKEN
Denizli’nin ve Denizli basının önemli isimlerinden biriydi Abdülgüffar Nemutlu. Ebediyete yürüdüğünde, sevenleri ve meslektaşları onu son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Hem son görevlerini hem de mesleki görevlerini yerine getiren gazeteciler, Hacı Selamoğlu, Altay Varol, Murat Demirbilek, Metin Eltaş, Hakan Çakır, Ümit Bilgiç, Mesut Güler o anları kaydetti.


BAKAN ZEYBEKCİ’Yİ DİNLERKEN
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Polisevi’nde gerçekleştirilen bir organizasyonda açıklama yapıyor. Bakan Zeybekci’yi dikkatle dinleyen basın mensupları İmam Polat, Ramazan Çetin, Soner Karabaş ve Yelda Aydemir hem kayıt yapıyor, hem de not alıyor.


GAZİ ŞİMŞEK VE GAZETECİLER
Denizli’de görev yapan valilerden biriydi Gazi Şimşek. Yine Polisevi’nde gerçekleştirilen organizasyonda açıklama yapan Vali Şimşek’i kalabalık bir basın grubu izliyor. Engin Ünal ve Hasan Durma diğer arkadaşlarının görüntü almalarına engel olmamak için ayrıca çaba harcarken, basın mensupları Vali Şimşek’in açıklamalarını kayda alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı