REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

31 Ağustos 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-31-08-2016-h

Bir kolaj yaptık siyah-beyaz ve renkli fotoğraflardan. Kente vali ve belediye başkanı olarak hizmet eden isimlerden işadamlarına, gazetecilerden bürokratlara karelerle geçmiş zamanda yolculuğuna hazır mısınız?

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-31-08-2016-13
DUAYEN GAZETECİ’NİN VALİ BEY’LE DİYALOĞU
Denizli’de yaşayan en eski gazetecidir Erol Özbal. Uzun yıllar Denizli gazetesinin sahipliğini, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin başkanlığını yaptı. Aynı zamanda çok az sayıda gazetecide bulunan “basın şeref kartı” sahibidir Erol Bey. 1978-1979 yıllarında Denizli Valiliği yapan M.Emin Dündar ile bir diyaloğunu fotoğrafladığımız duayen gazeteci, şimdilerde emeklilik dönemini keyfini çıkarıyor.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-31-08-2016-3
DGC’NİN 75 YIL GAZETESİ
Denizli Gazeteciler Cemiyeti, Cumhuriyetin 75. yılında bir gazete yayınladı. 75. Yıl Gazetesi, verilen resepsiyonda elden ele dolaştı. Dönemin Denizli Belediye Başkanı Ali Marım ve Denizlispor yöneticisi Mehmet Ekizler, tüm sayfalara baktı ve haberleri okudu.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-31-08-2016-12
EMEKTAR MÜDÜR
Ahmet Gürgey, Denizli Belediyesi’ne uzun yıllar hizmet etti. Turan Bahadır döneminde Zabıta Müdürlüğü, Hasan Gönüllü döneminde Temizlik İşleri Müdürlüğü yaptı.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-31-08-2016-6

AYAK ÜSTÜ ATIŞTIRMA
Bir fırsatını bulup Çamlık Mesireliği’ne kendimizi attığımız, ayaküstü atıştırma yaptığımız günün fotoğrafıdır bu. Soldan sağa: mimar, siyasetçi ve işadamı Mehmet Salih Basmacı, bendeniz (Cengiz Akhisar), emekli bürokrat Burhan Ceylan, gazeteci dostlarımız Mustafa Kaya ve Engin Ünal.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-31-08-2016-41

Burhan Gür… Finans sektöründe çalıştı, yıllarca Tarişbank Denizli Şubesi’nin müdürlüğünü yaptı. Ama Denizlililer onu daha çok Denizlispor’daki mesaisinden tanıyor. Birçok başkanın yönetiminde görev alan ve 2011’de vefat eden Burhan Gür’ü rahmetlye anıyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı