REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

12 Ekim 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-12-10-2016-h

Arşivimizden çıkan siyah-beyaz ve renkli fotoğraf kareleriyle “geçmiş zaman olur ki” demeye devam ediyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-12-10-2016-5
İLTER PANAYIR’A PLAKET
“Kendi Okulunu Kendin Yap” kampanyasında Türkiye’ye örnek Denizli, hayırsever kişi ve kuruluşların katkılarıyla yüzlerce dersliğe kavuştu. O kampanyaya en etkin destek verenlerden birisi de Cumhuriyet ile yaşıt olan Denizli Ticaret Borsası’ydı. Zeytinköy’de yaptırılan Denizli Ticaret Borsası İlköğretim Okulu’nun açılışını dönemin Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam yapmış ve 1995-2005 yılları arasında başkan olarak görev alan merhum işadamı İlter Panayır’a bir plaket vermişti.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-12-10-2016-10
İNCEOĞLU’NDAN SANATÇIYA EŞLİK
Fotoğraf karesi hayli eski. Sahnedeki sanatçı şarkılar söylüyor, salonda bulunanlar da ona eşlik ediyordu. İnceoğlu Un Fabrikası kurucu ortaklarından Alaaddin İnceoğlu ise, şarkılara oturduğu yerden değil sahnede eşlik etmeyi seçti.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-12-10-2016-529
ŞİMDİ ÜNİVERSİTELİ
Baba-kızın keyifli bir günü. Mustafa Aygül, katıldıkları bir gezide kafilenin mola vermesini fırsat bilerek, kendilerini doğayla iç içe olan bu tesise attı. Şimdi üniversiteli olan Melek, ördeklerin peşinde koşarken, babası Mustafa Aygül de keyifle onu izledi.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-12-10-2016-22
ÖNEN KARDEŞLERİN ÖĞLE YEMEĞİ MÖNÜSÜ
Bir dönem Emtaş Kalem Fabrikası ile Denizli ekonomisine katma değer ve istihdam sağlayan İhsan ve Ergün Önen kardeşler, mütevazilikleriyle de tanınıyordu. İşte o anlardan birisi. Fabrika yemekhanesinde aldıkları tabldot yemeği çalışanlarıyla aynı ortamda yerken görünce, anılarda kalan bu fotoğraf çekmeden edemedik.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-12-10-2016-14
NİŞANLILIK FOTOĞRAF
Tüney ve Albaz ailelerinin dünür ziyaretine rastladık ve deklanşöre dokunduk. Karede kimler mi var? Ahmet Tüney, eşi Hatice Hanım, dünürleri Günay ve Necati Albaz ile Dr. Ali Tüney ve nişanlısı Navidan Hanım…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı