REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

2 Kasım 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-02-11-2016-h

Kimi siyah beyaz, kimi renkli fotoğraf kareleriyle farklı mesleklerden dostları anılarda kalan fotoğraflarla anıyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-02-11-2016-1
ELLERİYLE BESLEDİ
Denizli’de uzun yıllar Defterdarlık görevinde bulunan, 12 Eylül darbesinden sonra kısa bir süre Denizli Belediye Başkanlığına getirilen Nihat Yalaz, bir davette Mimar Yüksel Kaşıkçı’yı elleriyle besledi. Eh bize de o anı kaçırmamak düştü.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-02-11-2016-227
DÜĞÜN HATIRASI
Bu fotoğraf Salih Kabaklıoğlu ile Begüm İnceoğlu’nun düğününden. Fotoğraftakiler (soldan sağa) Samet İnceoğlu, Salih Kabaklıoğlu, Begüm İnceoğlu, Ali İnceoğlu ve Betül İnceoğlu…

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-02-11-2016-3
DOSTLAR MASASI
Modern Optik’in sahibi Hasan Erişkin ve eşi Ayşe Erişkin ile tekstilci Ramazan Sayın ve eşi Havva Sayın’ı bir akşam yemeğinde yakaladık. Anılarda kalan bu siyah beyaz fotoğrafı çekme ricamızı kırmayan Erişkin ve Sayın ailelerini sevgiyle anıyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-02-11-2016-97
PLAKET GÖZLÜKAYA’DAN
1990’lı yılların sonlarına doğru bir ödül töreni. DYP Milletvekili Mehmet Gözlükaya, Niyazi Yıldız’a plaketini veriyor. Karede yer alan diğer isimler eski milletvekili Kemal Aykurt ve Denizli Belediyesi eski Başkanı Ali Marım.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-02-11-2016-c15
DÖKTÜRDÜLER
Sinir hastalıkları mütehassısı Dr. Samim Gök, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi olarak uzun yıllar Denizlililere hizmet etti. Onu katıldığı bir düğünde yakın dostu Mimar Metin Saydal ile pistte deyim yerindeyse döktürürken görünce, deklanşöre dokunduk. Geriye de o günden bu anı fotoğraf kaldı. Nurlar içinde uyu Samim Abi…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı