REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

25 Ocak 2017 Çarşamba

Arşivdeki fotoğraflarla dünden bugüne yolculuğumuz sürüyor. Bu hafta da sayfalarımıza birbirinden özel isimleri konuk ediyoruz.


YANDAN YANDAN
Müştak Tavas’ın uzun yıllar işlettiği Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin üst katında yer alan İşadamları ve Bankacılar Derneği Lokali’nde düzenlenen Beşiktaş gecesinde eğlencenin doruğa tırmandığı anlardan biri. Müştak Tavas ile birlikte orman mühendisi Asım Gündüz Bayrak kendilerini piste atmış, çalan hareketli müziğin ritmine kapılmış. Tavas ve Bayrak kıvrak ritimlerle oynarken, Popüler Berber Ali Urgan, Dr. Ahmet Yalçınöz ve Dr. Sölçuk Menku de tempo tutarak, eğlenceye eşlik ediyor.


ERBOĞA ÇİFTİNE ÖDÜL
Ali Marım döneminde uzun yıllar Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Mehmet Erboğa ile eşi Şebnem Rotary Kulübü toplantısında. Erboğa Çifti, toplumsal yaşama sağladıkları katkılar nedeniyle Prof. Dr. Mehmet Yüksel’den ödüllerini alıyor.


O ÇALMAZSA, KINA GECESİ OLMAZDI
Cümbüşçü Ramazan denildiğinde akan sular dururdu bir zamanlar. Ünü o kadar artmış, seveni o kadar fazlaydı ki, kız evi “Cümbüşçü Ramazan gelmezse kına gecesi olmaz” diyerek, damat tarafına alışmadık şartlar sunardı. Çamelili Cümbüşçü Ramazan yine bir kına gecesinde, ona da tef ile Şaban Ayaklı eşlik ediyor.


PLAKET VALİ GÖKSU’DAN
Denizli’de uzun yıllar vali olarak görev yapan Yusuf Ziya Göksu, sosyal sorumluluk alanlarında etkin çalışmalar ortaya koyan dernekleri de yalnız bırakmaz, zaman zaman etkinliklerinde yer alırdı. Yine bir dernek toplantısı, Vali Göksu Mehmet Ekizler’e plaketini sunuyor.


EFSANE VALİ YAZICIOĞLU SAHNEDE, TORUNU YANINDA
Denizli’de çok kısa süre hizmet vermesine rağmen adını altın harflerle bu şehrin tarihine yazdıran isimlerden biriydi Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu. Elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz Vali Yazıcıoğlu, özel bir bankanın organizasyonunda sahneye çıkıyor. Tabi her zaman yanında olan torunu ile birlikte.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı