REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

15 Kasım 2017 Çarşamba

Cengiz Akhisar ile geçmişe yolculuğumuz devam ediyor. Arşivlerden çıkan fotoğraflar ile anılarınızı tazeliyor, hikayeleri ile de canlandırıyoruz.


DOSTLARIN BULUŞMASI
Mustafa Tavaslıoğlu, M. Kazım Manasır, Şinasi Hurda ve eşleri Tusan Motel’de akşam yemeğinde bir araya geldi. Dostların özel buluşması gecenin ilerleyen saatlerine kadar keyifli bir şekilde devam etti.


BEŞİKÇİOĞLU İLE KEYİFLİ MOLA
Denizli’nin efsane valisi Recep Yazıcıoğlu’nun hayatının anlatıldığı “Vali” filminin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu ile çekim molası. Filmin bazı bölümlerinin çekildiği “Koca Mektep” Denizli Lisesi’nde Cengiz Akhisar ve Beşikçioğlu çekim molasını sohbet ederek değerlendiriyor.

 


ÇOMAKOĞLU’NDAN DANS RESİTALİ
Denizli’nin önemli isimlerinden, Baro eski başkanı Behçet Çomakoğlu, katıldığı bir davette, genç bir turistin teklifini geri çevirmedi ve kendini dans pistinde buldu. Duayen Avukat Çomakoğlu, “Nasıl dans edilir?” sorusuna da canlı bir şekilde yanıt verdi.


YÜZLERİ HEP GÜLERDİ
İşadamı Ali Baysal ve eşi Fatma Baysal, katıldıkları bir davette dans ediyor. İş yaşamında, bir dönem başkanlığını yürüttüğü Denizlispor’da hep örnek davranışlarıyla tanınan Ali Baysal, evliliğinde de örnekti. Ali Baysal ve eşi Fatma Baysal’a bir kez daha Allah’tan rahmet dileriz.


DOKTOR VE EŞİ PİSTTE
Dr. Yaman Karaoğlunoğlu ile eşi İclal Karaoğlanoğlu, katıldıkları bir etkinlikte gönüllerince eğleniyor. Denizli’nin önemli isimlerinden biri olan Dr. Yaman Karaoğlanoğlu, uzun yıllar Denizlililere kulak, burun ve boğaz uzmanı olarak hizmet verdi, şifa dağıttı.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı