REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

7 Şubat 2018 Çarşamba

Arşivlerden derlenen fotoğraflar ile Geçmiş Zaman Olur Ki serüveni devam ediyor.


YARDIMSEVER MELEKLER VE VALİ DURAKOĞLU
Yıl 1969. Vali Ziya Durakoğlu, Denizli Yardımsevenler Derneği Üyeleriyle bir araya geldi. Denizli’de önemli çalışmalara imza atan derneğin en önemli destekçilerinden biri olan Vali Durakoğlu ile birlikte (ayaktakiler) Necmiye Ülgen, Beria Bozkurt, Lale Demirsoy, Vali’nin eşi Sevim Durakoğlu, Müjgan Karabağlı, Taylan Baban, Muzaffer Yücetürk. (Oturanlar) Ziynet Hekimoğlu, Müşerref Güzelaydın, ve Muazzez Marol, objektiflere bu pozu verdi.


DOKTOR VE EŞİ PİSTTE
Dr. İlhan Oral ve eşi, katıldıkları bir davette kendilerini piste attılar ve gönüllerince dans ettiler.

 


KIRTASİYE ONDAN SORULURDU
Uzun yıllar Rehber Kitapevi ile Denizli halkına, özellikle de öğrencilere hizmet veren rahmetli Burhan Şerbetçioğlu. Kitabın önemli, yazılı eserlere ulaşmanın zor olduğu dönemlerde başarılı bir çalışma yürüten Şerbetçioğlu’nun adı hep kitap ile birlikte anıldı.


ÜNLÜ MAGAZİNCİ DEGİAD’DA
Bir döneme damga vuran magazincilerden biriydi Şenay Düdek. Magazin yazarlığına farklı bir soluk getiren ünlü yazar, bir söyleşi için Denizli Genç İşadamları Derneği’nin (DEGİAD) davetini geri çevirmedi. Düdek, buluşmanın ardından Başkan rahmetli Güneş Özsoy, yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Çelebi, Özer Işık, Ender Yörükoğlu, Berrin Sivri, İrfan Özcan, Nihat Hünkar ve Ali Demir ile objektif karşısına da geçti.


HEPSİ DE CİN GİBİ
Osman Babüroğlu, Faruk İnceoğlu ve İsmet Abalıoğlu İzmir Türk Koleji’nde birlikte öğrenim gördüler. Faruk İnceoğlu ve İsmet Abalıoğlu büyüyüp başarılı birer işadamı oldu, ancak Osman Babüroğlu genç yaşta İzmir’den gelirken geçirdiği trafik kazasında aramızdan ayrıldı.

Yorumlar

Filiz Açar   -  Bağlantı 23 Ocak 2024, 00:06

Sevim Durakoğlu Gazi ilkokulunda öğretmenimdi.Fotoğrafı görünce anılar canlandı. Acaba yaşıyor mu ve nerede?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı