REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

28 Şubat 2018 Çarşamba

Arşivlerden derlediğimiz fotoğraflar ile Geçmiş Zaman Olur Ki ile yeniden karşınızdayız.


AVUKAT VE EŞİ DAVETTE
Avukat rahmetli Gürgün Dayıoğlu ve eşi Suat Dayıoğlu davetteler. Katıldıkları yemekli organizasyonda objektiflere poz veren Dayıoğlu çifti bu anıyı bıraktı.


RUHUNA FATİHA
Denizli eski valilerinden Sami Sönmez ve İşadamı Ahmet Nuri Erikoğlu, katıldıkları bir cenaze töreninde, merhumun ruhu için dua ediyorlar.


HEP GÜLEN YÜZÜYLE HATIRLANACAK
Denizli’nin gülen yüzlü işadamlarından biriydi Nuri Sözkesen. Pamukkale Tenis Kulübü’nde bu özel buluşmada rahmetli Nuri Sözkesen ve eşi İlknur Sözkesen, Hüseyin Erikoğlu, Ali Abalıoğlu, Turan Ülkü ve Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ile bir araya geldi.


RAHMETLE ANIYORUZ
Denizli’nin efsane gazetecilerinden biriydi rahmetli Kemal Tartılacı. Uzun yıllar Denizli basınına emek veren Kemal Tartılacı, eşi Bahriye Tartılacı ile birlikte.


AKHİSAR’DAN MESAJ VAR
Amerika Birleşik Devletleri’nin New York şehrinde bir Denizlili. Cengiz Akhisar, New York’a gider de Birleşmiş Milletler’in hemen önünde bulunan silahsızlanmanın sembolü heykelin önünde fotoğraf çektirmez mi. Bu kare, o zamanlarda olduğu gibi, şimdi de çok önemli anlamlar taşıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı