REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

7 Mart 2018 Çarşamba

Arşivlerdeki yolculuğumuz devam ediyor. Bu hafta da birbirinden özel fotoğraflar ile karşınızdayız.


ŞANSI HEP AÇIKTI
Avukat Selahattin Çandır ve İnşaat Mühendisi Ozan Saraçoğlu, Koru Motel’de gerçekleştirilen etkinlikte birlikteler. Selahattin Çandır’ın ne kadar şanslı olduğunu bilmeyen yoktur. Bu etkinlikte gerçekleştirilen çekilişte de neredeyse bütün hediyeleri Çandır aldı.


MANASIR VE DOSTLARI DAVETTE
Hasan Çöllü, İsmail Bey, Musa Kazım Manasır, Sacit Sivri ve eşleri, Koru Motel’de verilen davette bir aradalar. Hayırsever kimliği ile tanınan Musa Kazım Manasır ve dostları, gecenin tadını çıkardı.


BELEDİYE EVLENDİRME DAİRESİ
Denizli Belediyesi’nin, Bayramyeri Belediye İşhanı’nda hizmet verdiği dönemler. Yer, evlendirme dairesi. Uzun yıllar nikah memuru olarak görev yapan Bekir Doğu, Kayalar Tekstil Kurucusu Fikret Kaya ve Cihan Kan’ı ağırlıyor.


BİRİ ŞIKLIĞI, DİĞERİ GÜZELLİĞİ İLE GÖZ KAMAŞTIRDI
Rahmetli Behzat Soylu ve eşi Necla Soylu katıldıkları bir gecede. Rahmetli Bahzat Soylu şıklığı, Necla Hanım da güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.


ŞİMDİ BÜYÜDÜLER VE BAŞARI MERDİVENLERİNİ HIZLA TIRMANIYORLAR
Özgür Murat Karadağ, Tuğrul Ahmet Karadağ ve Begüm (İnceoğlu) Kabaklıoğlu ellerinde çiçekler ile unutulmaz bir poz verdi. İki kardeş ve kuzen şimdi büyüdü, hayata atıldı. Özgür Murat ve Tuğrul Ahmet Karadağ kardeşler iş yaşamında önemli başarılara imza attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı