REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

3 Mayıs 2018 Perşembe


Arşivlerdeki yolculuğumuza devam ediyoruz. Bu hafta yine özel kareler var.


KUĞU GÖLÜ BALESİ Mİ O?
Denizli’de geceler Ozan Saracoğlu olmadan pek de keyifli olmaz. Bulunduğu her ortama renk katan, eğlencenin dozunu artıran Ozan Saracoğlu, bu kez İncilipınar’daki Palmiye Restoran’da ortaya çıktı. Yanılmıyorsan Saracoğlu baleden figürler sergiliyor, eşi Sezgin Hanım ve Yüksel Kaçıkçı da ona eşlik ediyor.

EFELER GİBİ
25 Nisan 2004’te kalabalık bir kafile Antalya gezisi düzenledi, dönüşte Söğüt’te mola verildi. Mola, bir anda sucuk-ekmek partisine dönüştü, Suat Küçüker de kendini çalan müziğin ritmine kaptırdı, efeler gibi halk oyunlarından gösteriler sundu.


AÇILIŞ HATIRASI
Işıklı Kardeşler, Doktorlar Caddesi’nde Omar Optik adıyla işyeri açtı. Açılıştan kısa süre Yavuz Özkan, Nakip Işıklı, Mustafa Dalaman, Naci Işıklı, Necati Işıklı ve Mustafa Işıklı, açılış hatırası için bu pozu verdi.

Dr. Gülşen Yıldız, Dr. Galip Yıldız, Dr. Yusuf Bahri Karaosmanoğlu ve Ressam Yaşar Çallı birlikteler. Tusan Motel’de gerçekleştirilen buluşma, oldukça keyifli anlara şahitlik etti.


MUTLUBAŞ’IN MUTLU GÜNÜ

Mustafa Mutlubaş, 1979 yılında yaşamını Turan Abalıoğlu’nun kızı Zühal Abalıoğlu ile birleştirdi. Orhan Abalıoğlu ve eşi Cedide Abalıoğlu ile oğulları Ergün Abalıoğlu, genç çifti kutlayan ilk isimler oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı