REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

9 Mayıs 2018 Çarşamba

Dünden bugüne arşivlerdeki yolculuğumuza ara vermeden devam ediyoruz. Bu hafta da çok özel kareler sunuyoruz.


SAİM GÜR PİSTTE
Sosyal Sigortalar Kurumu’nda uzun yıllar çalışan ve emekli olan Saim Gür, Denizli’nin sevilen simalarındandı. Renkli kişiliği, sıcakkanlı tavırları ile bir kez tanışanın bir daha kopamadığı Saim Gür, eşi Hülya Gür ile katıldığı bir organizasyonda gönlünce eğleniyor.

TRAFİK KURALLARINA UYANLARI ÇOK SEVİYORUZ
Pamukkale Rotary Kulübü, sosyal sorumluluk alanlarında yıllarca etkili çalışmalar ortaya koydu. Yine bunlardan biri. Bu kez trafiğe dikkat çekmek için etkinlik gerçekleştirdiler. Pamukkale Rotary Kulübü üyeleri, “Trafik Kurallarına uyanları biz çok seviyoruz” yazılı pankart eşliğinde yürüyorlar. Trafik kurallarına dikkat çeken dövizleri ise Mehmet Başöz, Mehmet İyilikçi, Yalçın Akşahin ve Yavuz Aksoy taşıyor.


SÜNNET ÖNCESİ YEMEK
Mavi Köşe Lokantası sahibi rahmetli Nevzat Budak, ünlü sünnetçi Yaşar İnan ve Yıldırım Becer birlikteler. Karede Sünnetçi Yaşar olunca, sizin de tahmin ettiğiniz gibi bu bir sünnet organizasyonu. Yaşar İnan, Yıldırım Becer’in yeğeninin sünnet operasyonu öncesi yemek yiyor.


BAŞSAVCI VE EŞİ PİSTTE
Denizli Cumhuriyet Başsavcısı rahmetli Talat Dündar Saner ve eşi Sezen Saner, Lions Kulübü’nün Tusan Motel’de gerçekleştirilen etkinliğindeler. Rahmetli Başsavcı ile eşi dans ederek geceye renk kattılar.


BAŞSAVCI VE ADALET KOMİSYONU BAŞKANI NE YAPIYOR?
Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Veli Çiftçi ve Adalet Komisyonu Başkanı Tahsin Durmuşoğlu’nu Antalya’da yakaladık. Başsavcı ile Adalet Komisyonu Başkanı nargile heykelinin yanında bu pozu verdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı