REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

30 Mayıs 2018 Çarşamba

Tarih sayfalarındaki yolculuğumuz çok özel kareler ile devam ediyor.
KARAÇAY YOLLARDA
Denizli’nin önemli gazetecilerinden biridir Muhammet Karaçay. Uzun yıllardır çalıştığı DRT TV’de hazırladığı Karaçay Yollarda programı ile fenomen haline geldi. Karaçay, Denizli’yi karış karış gezdiği, yaşamı ve hayatı ekranlara taşıdığı programında zaman zaman ilginç enstantaneler de verdi. İşte onlardan biri. Karaçay Yollarda ama bu kez ulaşım aracı biraz farklı.

ADALET PARTİSİ’NİN DENİZLİ TEŞKİLATI KURUCULARI
Türk siyasetinin bir dönemine damgasını vuran Adalet Partisi’nin Denizli’de örgütlendiği dönem. Partinin kurucuları bir arada. Kimler yok ki! Ahmet Baban, Ferudun Alpat, Elmas Kızılelma, Ahmet Dartar, Hikmet Kızılhisar ve diğer kurucu üyeler birlikte.


DÜNÜRLER KOL KOLA

Ahmet Nuri Erikoğlu ve Hikmet Kızılhisar kol kola girmişler, bir organizasyona katılmak üzere geldikleri salonu birlikte giriyorlar. Hikmet Kızılhisar’ın kızı ile Ahmet Nuri Erikoğlu’nun oğlu mutlu evliliklerini sürdürüyor, dünürler de bu saadet ile mutluluklarını perçinliyor.

SİZCE KİM KAZANMIŞTIR?
Avukat Mehmet Ünal ile Fırıncılar Odası’nın efsane başkanlarından Kemal Aracı tavla partisindeler. Her ikisi de iyi tavla oynayan Ünal ve Aracı’nın zorlu mücadelesinden sizce kim galip çıkmıştır? Yıllar geçmesine rağmen iyi dost olan bu ikili maçın galibini sır gibi saklıyor.

BÜYÜDÜ, ÖNEMLİ BİR İŞADAMI OLDU
Yıl 1974. İşadamı Sinan Soylu henüz küçük bir bebek. Amcası Mehmet Soylu’nun kucağında olan Sinan Soylu’nun yanında da Denizli’nin önemli işadamlarından biri olan Turgut Dalaman bulunuyor. O zaman küçük bir bebek olan Sinan Soylu, dayısı Turgut Dalaman ile birlikte çalışıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı