REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

25 Temmuz 2018 Çarşamba

Arşivlerde çıktığımız zamanda yolculuğumuza devam ediyoruz. Bu hafta yine sizleri yıllar öncesine götürüp, çok özel kareler ve hikayeler sunuyoruz.


KORKUT ÖZAL OSB’DE
Türkiye siyasetinin bir dönemine damgasını vuran Başbakan ve Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın kardeşi Korkut Özal da o dönemin önemli aktörlerindendi. Korkut Özal, sık sık ziyaret ettiği Denizli’de bu kez Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu. Özal’a eşlik edenler arasında Nevzat Özel, Sait Atıcı, Mehmet Gökçe ve Rahmi Palamutçu yer aldı.


BAYINDIRLIK MÜDÜRÜ DAVETTE

Ali Dere, Denizli’de Bayındırlık ve İskan Müdürü olarak görev yaptı. Hizmet verdiği süreçte takdir toplayan hizmetlere imza atan Ali Dere, sanayici Ali Ök ve eşleriyle bir davette buluştu.


3 KUŞAK BİR ARADA
Denizli Yetim ve Acizleri Koruma Derneği’nin efsane başkanlarından biriydi İsmail Sever. Oğlu Hüseyin Sever ve torunu İsmail Sever ile birlikte o dönem yapımı devam eden Yaşlılar Yurdu inşaatında incelemede. Daha sonra PAÜ’ye devredilen yurdun yapımında büyük emeği olan İsmail Sever, Denizli’de hayırsever kimliği ile tanınan önemli isimlerden biriydi.


ÇELİKKOL PETROL AÇILIYOR
Çelikkol Petrol’ün açılış töreninden bir kare. Fotoğrafta kimler yok ki. Kemal Gölemezli, Enver Özdoğan, Fehmi Barut, Şükrü Gençoğlu, Ali Uslu ve Avni Akbuket.


EFSANE VALİ DENETİMDE
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu sık sık yaptığı sürpriz denetimler ile tanınırdı. Bu özelliği şehir efsanesine dönüşen Rahmetli Vali Yazıcıoğlu’nun Denizli’de ilk ziyaretlerinden biri de Acıpayam Devlet Hastanesi’ydi. Vali Yazıcıoğlu başhekimden hastane ile ilgili bilgi aldı. Yazıcıoğlu’nun ziyaretine Acıpayam Belediye Başkanı Sefer Demir de eşlik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı