REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

10 Ekim 2018 Çarşamba

Arşivlerin tozlu raflarından çıkarılan fotoğraflarla çıktığımız Geçmiş Zaman Olur ki! serüvenimize bu hafta da birbirinden özel kareler ile devam ediyoruz.


DÜNÜN DELİKANLILARI, BUGÜNÜN ÖNEMLİ İŞADAMLARI
Dünün bıçkın delikanlıları, bugünün çok önemli işadamları oldu. İsmail İnceoğlu, Sedat Erikoğlu ve Mahir Abalıoğlu, delikanlılık dönemlerinde katıldıkları davette aynı masayı paylaştılar. Gençliklerinde iyi arkadaş olan bu üçlü, dostluklarını yıllara meydan okurcasına devam ettirdiler.


KOKTEYLLER MÜDÜRDEN
Bayındırlık ve İskan Müdürü olarak yıllarca Denizli’ye hizmet veren Ali Dere, bir davette soğuk içecek barının arkasına geçti ve büyük bir ustalıkla kokteyl hazırlamaya başladı. Müdür Dere’nin niyeti kendi kokteylini hazırlamaktı ama, ustalığını görenler geldi, Dere’nin işi bir hayli uzun sürdü.


KONU DERİN, SOHBET KOYU
Dönemin Denizli Valisi Gazi Şimşek, Altınbaşak Tekstil Kurucularından Sait Atıcı ile koyu bir sohbette. Dönemin önemli işadamı ve siyasetçisi, bugünün AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de sohbete eşlik ediyor. Konu Denizli ve ekonomi olunca, iş dünyasının önemli iki ismi Vali ile derin bir sohbete dalıyor.


MUTLULUK POZU
Denizli Ticaret Odası’nda uzun yıllar muhasebe müdürü olarak görev yapan Elmas Kızılelma, eşi Edibe Kızılelma ile katıldıkları davette dans ediyor. Kızılelma çifti, objektifler kendilerine çevrildiğinde de bu mutluluk pozunu veriyor.


SİNEKSAVAR AVUKAT
Avukat rahmetli Mehmet Korkutalp, muzip kişiliği ile tanınırdı. Korkutalp, Avukat Mustafa Ali Çetin ve eşi Berrin Çetin’in de katıldığı bir davette, yaptıkları ile kırdı geçirdi. Gecenin ortasında bulduğu sinek ilaçlama pompası ile bir anda ortaya çıkan rahmetli Mehmet Korkutalp, davete katılanlara unutamayacakları anlar yaşattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı