REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

7 Kasım 2018 Çarşamba

Arşivlerden derlenen fotoğraflarla Geçmiş Zaman Olur Ki devam ediyor. Bu hafta sizleri yine yıllar öncesine götürüp, anılarınızı tazelemeyi hedefliyoruz.

DAVETTE BULUŞTULAR
DEGİAD Başkanı Hüseyin Memişoğlu, eşi Ayşegül Memişoğlu, M. Salih Coza ve eşi Ayşe Coza ile Veli-Selma Parlar çifti, Colossae Otel’de düzenlenen bir davette buluştular. 3 aile, gece boyunca bol bol sohbet etti, davetin tadını çıkardı.


PAÇALAR SIVALI, TÜTÜN SULAMAYA MI?
Denizli’nin ünlü fotoğrafçılarından Foto Benal’ın sahibi Mehmet Ali Beceren ve oğlu Hüseyin Beceren, uzun yıllardır sektöre hizmet ediyor. Mehmet Ali Beceren’i bu halde yakaladık. Paçaları sıvalı usta fotoğrafçı, çiftçi bir ailenin oğlu. Hal böyle olunca da “Tütün sulamaya mı gidiyor?” diye sormaktan kendimizi alamadık.


BELEDİYEDEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ
Yıl 1987. Dönemin Belediye Başkanı Ziya Tıkıroğlu, belediye tarafından gerçekleştirilen toplu sünnet şöleninde, çocuklarla birlikte salona giriyor. İncilipınar Gazenosu’nda gerçekleştirilen törende Başkan Tıkıroğlu’na Yetiştirme Yurdu Müdürü Neşet Kazanoğlu ve 0-6 Yaş Çocuk Yuvası Müdürü Feyyaz Yurttürk de eşlik ediyor.


ŞOFÖRLER ODASI’NIN EFSANE YÖNETİMİ
Yıl 1979, Denizli Şoförler Odası’nın efsane yönetimi. Genel kurul toplantısının ardından yönetime gelen isimler, “Genel kurul hatırası” olarak bu fotoğrafı verdi. Karede kimler yok ki? İsmail Acar, Nuri Kalay, Fordcu Salih, Başkan Musa Çelikkol, İbrahim Biçer, Niyazi Parım, Nail Yıldız ve Mustafa Bali 1979 yılındaki yönetim kurulu üyeliklerini oluşturdu.


GEÇMİŞ OLSUN
M. Kazım Manasır ve eşi Suna Manasır, Denizli’nin tanınmış eğitimcilerinden Hilal Contay ve eşi Gürol Contay ile Duayen İşadamı Esat Sivri ile eşi Sevgi Sivri, Colossae Otel’de düzenlenen davette bir aradalar. Yaşadığı rahatsızlık nedeniyle tedavi gören Gürol Contay’a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı