REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

14 Kasım 2018 Çarşamba


Fotoğraflarla tarihteki yolculuğumuz sürüyor. Yine birbirinden özel kareler ve hikayeleri sizlerle.


AVUKATLAR ATA’NIN HUZURUNDA
Denizli Barosu Avukatları Zeki Gencer, Ergül Aykol, Orhan Baştanoğlu, Adil Demir, Süleyman Ceridoğlu ve meslektaşları, 5 Nisan Avukatlar Günü’nde Ata’nın huzurundalar. Atatürk Anıtı’na çelenk sunan avukatlar, saygı duruşunda bulunuyor.


ONLAR ARTIK İŞADAMI VE İŞKADINI
Koru Motel’de bir düğün ve eğlencesi. 1982 yılında gerçekleştirilen düğünde gençler kendilerine ayrılan masada gönüllerince eğleniyor. O dönemin çocuk ve gençleri olan bu karedeler büyüdü, başarılı işadamı ve işkadını oldu. Karede bulunanlardan bazılarının isimleri, Baki Abalıoğlu, Aynur Abalıoğlu Küçük, Şükran İnceoğlu Altıntaş, Şeref Abalıoğlu, İclal Gökgöz.


ŞIKLIKLARIYLA GÖZ KAMAŞTIRIYORLAR
Nilgün Keçeci, Hilal Contay, Canan Urganlıoğlu, Şekibe Himmetli, Nergis Kolbaşı ve Nermin Aykota, EGİS Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gösteriyi bekliyor. Denizli iş dünyasının önemli isimlerinin eşleri olan ve altılı şıklıklarıyla göz kamaştırdı.


BU BİR UĞURLAMA DEĞİL
Güney’de faaliyet gösteren ve tüm dünyaya eşsiz şaraplarını gönderen Pamukkale Şarapçılık tarafından düzenlenen bir gezi organizasyonu. Av. Tamer Yavuz tarafından organize edilen geziye katılanlar arasında Mehmet Ali Bayraktar, Eczacı Betül Gümeli, Yeminli Mali Müşavir İzzet Özer ve işadamı Mustafa Aygül de yer aldı. Fotoğraf makinesi ile bu anları ölümsüzleştiren Akhisar’ı çekmeye çalışan isim de Mimar Burhan Şenel.


75. YIL KUTLAMASI
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 75. yıldönümü kutlaması İşadamları Lokali’nde gerçekleştirildi. Kutlamaya Vali Yusuf Ziya Göksu, Adalet Komisyonu Başkanı Tahsin Durmuşoğlu, Belediye Başkanı Ali Marım, Cumhuriyet Başsavcısı İsa Fırat Küpeli, Tugay Komutanı Kemal Ay, Emniyet Müdürü Halil Tataş, turizmci Halit Polat, işadamı Metin Saydal, Av. Hasan Himmetli, işadamı Bekir Urganlıoğlu ve davetliler katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı