REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

28 Kasım 2018 Çarşamba

Dünden bugüne yolculuğumuz özel kareler ve hikayeleri ile devam ediyor. Bu hafta Geçmiş Zaman Olur Ki’nin ünlü özel konukları var.


ÇAKI GİBİ DELİKANLILAR
Yıl 1976. Pamukkale Mistur Otel’de gerçekleştirilen düğünde gençler aynı masada buluştu, gönüllerince eğlendi. Karede şimdilerin önemli isimleri haline gelen gençlerden bazıları İsmet Abalıoğlu, Mehmet Dinçsoy, Fuat İnceoğlu, Ahmet Özgül, Osman Babüroğlu, Sedat Babüroğlu.


BOL SOHBET VARDI
İnşaat Mühendisi İsmet Hallaç, Gökhan Toker, İsmail Tellioğlu, Murat Görsoy, Aydoğan Kan ve eşleri, Pamukkale’de bir otelde düzenlenen eğlencede buluştular. Gece boyunca sohbet edip, hasret gideren davetliler, unutulmaz anlar yaşadılar.


DOKTOR VE İŞADAMLARI BULUŞMASI
Pamukkale’de bulunan Özel İdare Tesisi önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Doktorlar ve işadamlarının buluşmasına katılanlar arasında işadamı rahmetli Nedim Toksöz, Dr. Murat Aslan, Dr. Muzaffer Karakış, Dr. Vehbi Esenlik de vardı.


DUALARLA TEMELİ ATILDI
Denizli’nin en çok bilinen yerleşim yerlerinden biridir Esnaf Sitesi. Döneminin ünlü yerleşim alanı olan Esnaf Sitesi’nin temel atma töreninde Mesut Aygören, yapının temeline ilk harcı bırakanlardandı. Tabi kurban kesilip, dualar edilerek.


DAYIOĞLU ÇİFTİ PİSTTE
Avukat Gürgün Dayoğlu ile eşi Suat Dayıoğlu 1976 yılında katıldıkları bir eğlencedeler. Kendilerini piste atan Dayıoğlu Çifti, gönüllerince eğlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı