REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

19 Aralık 2018 Çarşamba


Arşivler raflarından derlediğimiz fotoğraflar ile geçmiş zamanda yaptığımız yolculuğumuz sürüyor.


VALİ GÖKSU HUZUREVİ’NDE
Uzun yıllar Denizli’de Vali olarak görev yapan Yusuf Ziya Göksu, sık sık Huzurevi sakinleriyle bir araya gelirdi. Yine bir ziyaretinde yaşlılarla bir araya gelen, sohbet eden Vali Göksu’ya, yaşlı bir Huzurevi sakini kolonya ikram ederken, kendisine Raşit Özkardeş, Ali Uslu, İsmail Sever, Musa Kazım Manasır ve Şerif Helvacı da eşlik etti.


KARANFİLLİ HOCA YİNE SAHNEDE
Pamukkale Tusan Motel’de düzenlenen bir gece Karanfilli Hoca olarak tanınan rahmetli Abdülgaffar Nemutlu yine sahnede. Etkinlikte gerçekleştirilen çekilişin talihlilerinden biri olan Sevim Ataman’ı sahneye davet eden Nemutlu, yine nüktedan kişiliğini konuşturdu, hem sahneye aldığı konuğunu, hem de davetlileri bol bol güldürdü.


İZMİR MERMER FUARI’NDA BİR DENİZLİLİ
İzmir’de düzenlenen ve mermer sektörünün tüm aktörlerini bir araya getiren fuarın sürekli konuklarından biri de Konmak Makine olur. Sanayi Odası Üyelerinden İbrahim Savun, fuarda stant açan Konmak Makine sahibi Hilmi Konyalıoğlu’nu ziyaret etti.


DENİZLİ BÜYÜKELÇİ’Yİ AĞIRLIYOR
ABD’nin Ankara Büyükelçisi Mark Paris bir ziyaret için Denizli’ye geldi. Polat Otel’de gerçekleştirilen etkinlikte iş ve siyaset dünyasının önemli isimleriyle bir araya gelen Paris, hem dinledi, hem de davetlilere seslendi. Büyükelçi’ye Belediye Başkanı Ali Marım, İşadamı Orhan Abalıoğlu ve Ali Abalıoğlu eşlik etti.


TATAŞ’A VEDA
Denizli Emniyet Müdürü Halil Tataş, görev süresini tamamladı ve kente veda ediyor. Denizli’de görev yaptığı süre içinde önemli ilişkiler kuran ve sevilen bir isim olan Halil Tataş, kalabalık bir grup tarafından uğurlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı