REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

23 Ocak 2019 Çarşamba

Dünden bugüne zamanda çıktığımız yolculuğumuza, arşivlerden derlediğimiz fotoğraflar ile devam ediyoruz.


ANTALYA GEZİSİ’NDE EĞLENCELİ GRUP
Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği, bir döneme damgasını vuran önemli sivil toplum kuruluşlarındandı. Denizli’de eğitim alanında gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarını farklı etkinliklerle taçlandıran dernek üyeleri sık sık geziler de düzenliyordu. Antalya’ya düzenlenen gezilerden birinde Zümrüt-Hüseyin Erikoğlu, Neşe-Ali Yavuzçehre, Nağme Sivri, Nilgün-Halim Sivri akşam yemeğinde bir aradalar. Eğlenceli grup, geceye renk katmasını bildi.


AKHİSAR KUTSAL TOPRAKLARDA
Cengiz Akhisar 1976 yılında, henüz 27 yaşındayken kutsal toprakları ziyaret etti. Kabe’nin tamamını fotoğraf karesine sığdırabilmek için büyük çaba harcayan Akhisar, o anlarda başka bir objektife yakalandı.


DEGİAD BULUŞMASI
Denizli Genç İşadamları Derneği’nin (DEGİAD) geleneksel hale gelen yemeklerinden biri. Derneğin 7. dönem başkanlığını yürüten Güneş Özsoy, kentin önemli işadamlarından biri olan Yasin Cinkaya ve eşi Yasemin Cinkaya ile aynı masayı paylaştı. Dönemin Tugay Komutanı Tuğgeneral Hamit Tekkanat da onur konukları arasındaydı.


AYAKÜSTÜ SOHBET. KONU ARTAN KİLOLAR MI?
Denizli’nin renkli simalarından Şeref Hazer, İlhan Namırtı ve İrfan Duman katıldıkları bir kokteylde ayaküstü sohbetteler. Üçlünün sohbet konuları hakkında bilgi sahibi olamadık ama “Konu artan kilolar mı?” diye de sormadan edemedik.

DOKTORLAR BU GECEDE BULUŞTU
Bir dönem etkinliklerin sıklıkla düzenlendiği, özel organizasyonların gerçekleştirildiği Gar Gazinosu, yine seçkin bir davetli topluluğuna ev sahipliği yapıyor. Doktorlar ile eczacıların buluşmasında renkli anlar yaşandı. Davetliler arasında eczacı Melih Kızılhisar, doktor Nuri Özdemir ile Dr. Mesut Erzurumlu ve arkadaşları da yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı