REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

20 Şubat 2019 Çarşamba


Geçmiş Zaman Olur Ki diye çıktığımız arşiv yolculuğumuza devam ediyoruz. Bu hafta yine sizlere birbirinden özel kareler ve hikayeler sunuyoruz.


HUKUKÇULAR TCK’YI TARTIŞTI
Yıl 1987. Hukuk sisteminde köklü değişikliklerin planlandığı, yargının yeniden şekillendiği dönemler. Denizlili avukatlar, bu sürece katkı koyabilmek adına önemli bir buluşmaya imza attı. Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Talat Dündar Saner, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Eralp Özgen, Denizli Barosu Başkanı Behçet Çomakoğlu, Prof. Dr. Faruk Erem, Prof. Dr. Nevzat Toroslu, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Lütfullah Bölükbaşı, Av. Zafer Göneç, Av. Kazım Arslan ve Av. Cengiz Bozkurt bir arada. Avukatlar, TCK tasarısı ile ilgili gerçekleştirilen panelin ardından hukuk profesörleri ve Denizli yargısının üst düzeyi ile birlikte geleceğe bu çok özel anıyı bıraktı.


VELİAHTLAR BİR ARADA
Denizli’nin en tanınmış ailelerinden olan Erikoğlu ve Abalıoğlu’nun veliahtları bir arada. Erman Erikoğlu, Cafer Abalıoğlu, Nuri Erikoğlu ve Oğuz Abalıoğlu bir arada. Katıldıkları bir davette aynı masayı paylaşan bu dörtlü, iki önemli ailenin veliahtları.


HUKUKÇULAR YEMEKTE
Denizlili avukatlar İncilipınar Gazinosu’nda düzenlenen geniş katılımlı yemekte bir araya geldiler. Avukatlar Osman Nuri Aydemir, Mehmet Ünal, Güneş Can, Yılmaz Kandemir, M. Ali Çetin, Uğur Saraçoğlu, İsmet Kayhan, Erhan Biçerman, Erdal Çam ve Aziz Salgar aynı masayı paylaştı.


DUYGU’DAN GERİYE KALAN MUTLU BİR ANI
Duygu Ulubaşoğlu’nun 3. yaş günü kutlanıyor. Duygu, kutlamanın yapıldığı tarihten kısa süre sonra aramızdan ayrıldı. Ölümüyle ailesini yasa boğan Duygu’dan geriye bu çok özel anı kaldı. Fotoğrafta Bekir Ergür, Huriye Ergür, H. Özcan Soylu, Hacı Osman Soylu, Nilgün Ulubaşoğlu, Halil Ulubaşoğlu, Nazan İnceoğlu, Ahmet inceoğlu, Şeyda İnceoğlu, Sıdıka Şahin yer aldı.


DOSTLARIN BULUŞMASI
Avukat Ergül Aykol, Eşi Zehra Aykol, rahmetli Av. Şinasi Üzümcü, rahmetli gazeteci Kemal Tartılacı ile eşi Bahriye Tartılacı, davetti buluştular. Özel dostlukları olduğu bilinen 3 aile gece boyunca uzun uzun sohbet etti, ortamın tadını çıkardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı